• AV productie

    Wij vertellen jouw verhaal met een pakkende AV productie

  • AV PRODUCTIE

    Wij vertellen jouw verhaal met een pakkende AV productie

    Bekijk onze video

Vertel jouw verhaal in een AV productie

Je wilt je als bedrijf graag laten zien. Dat kan met een AV Productie. Wij verzorgen de gehele productie van A t/m Z.

AV productie nodig?

Waarom een AV Productie?

Je wilt je als bedrijf graag laten zien aan je doelgroep. Met een AV productie kan dat. AV staat voor Audio Visueel. Twee componenten die samen een boodschap vormen om jouw merk, product of dienst te laten opvallen.

We kijken verder dan videoproductie alleen

Nu is het wel belangrijk dat je niet zo maar begint met filmen. Dat doen er al genoeg.  Om je uiteindelijke doel te bereiken is er allereerst een goede boodschap nodig, een verhaal. Is dat moeilijk om te bedenken? Nee! Elke onderneming heeft verhalen. Groot en klein. Wij gaan samen met jou op zoek naar die verhalen. Wij werken ze vervolgens uit tot filmscript. Na goedkeuring gaan we aan de slag om jouw verhaal of verhalen vast te leggen. Uiterlijk 2 weken later kun jij je doelgroep verwonderen met jouw verhaal!

Bewezen meer online zichtbaarheid

Deze aanpak zorgt bewezen voor meer online zichtbaarheid en waardering voor jouw organisatie, bedrijf of merk.

betere binding met je klanten door te laten zien wie je bent en wat je doet
jouw verhaal is uniek en onderscheidt je van je concurrentie
wordt online beter zichtbaar door video op de juiste manier in te zetten
video is veelzijdig inzetbaar

Deze bedrijven gingen je voor

Bedrijfsfilm voor Annatommie MC

Bedrijfspitch voor Oskam

Bedrijfsfilm voor Metabletica

Bedrijfsfilm voor DS Smith

Hoe gaan we te werk?

Denken

Jij vertelt ons jouw verhaal en wij adviseren welk type videoproductie het meest geschikt is om jouw verhaal te vertellen.

We kijken ook naar de doelen en doelgroep die je met de video wilt bereiken. En via welke (online) kanalen je de video wilt inzetten.

Door deze punten in de beginfase helder te hebben, kunnen we doelgericht aan de slag.

Draaien

Op basis van ons gesprek maken we een script en draaiboek. Zo weten we precies wat we gaan draaien en krijg jij al een helder beeld hoe de videoproductie eruit gaat zien.

We regelen alles en iedereen die nodig is om jouw videoproductie te kunnen maken. En gaan vervolgens aan de slag met filmen en de montage.

Delen

Je ontvangt de videoproductie in een door jouw gewenst formaat.

We helpen je graag bij het online plaatsen en delen van de video. Wij zijn namelijk ook trots op onze videoproducties en laten ze graag aan de wereld zien.

Indien gewenst werken we samen met marketeers en webdesigners om ervoor te zorgen dat jouw video zijn maximale impact en doel bereikt.

Wat onze klanten zeggen

Sebastiaan heeft in het najaar van 2018 een promofilmpje gemaakt van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort in Krimpen aan de Lek. Het filmpje is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. Sebastiaan is bescheiden, een goede luisteraar, kundig en de samenwerking verliep zeer constructief. Vatbaar voor herhaling wat mij betreft.

De Waterpoort
De WaterpoortZorgpartners Midden-Holland

Sebastiaan heeft voor Volero de productvideo’s gerealiseerd en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeer goed voorbereid en heeft veel eigen inbreng en kijk op het juiste shot. Werkt met professioneel materiaal en weet wat hij doet. Ook tijdens het nabewerken van de video’s erg flexibel en heeft dit in een zeer korte tijd afgerond. Absolute aanbeveling!

Volero
VoleroPassie voor vloerkledenWebsite

Stel je wilt een filmpje van je bedrijf laten maken of, zoals in mijn geval, van een managementprogramma dat ik aan ondernemers lever. Dan is het belangrijk dat het media bedrijf je behoeften goed weet te doorgronden en je begeleidt in het onbekende proces van ‘filmscript’, filmshots en hetgeen je wilt uitstralen.

Dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de filmmaker. Sebastiaan is een professioneel filmer die de wensen van een klant heel goed en ook op een prettige wijze weet te inventariseren. Hij denkt mee met je en stelt zich flexibel op als het gaat om ‘nog snel wat aanpassen’.

De filmpjes die hij van mijn diensten heeft gemaakt worden als -zeer professioneel- en als -WoW, in een opslag helder- ervaren. Daar ben ik natuurlijk reuze blij mee.

Jan Vrencken
Jan VrenckenBusiness Impact CoachYour Professional Coach

Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Sebastiaan. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier. We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is. Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat!

Bas Nederlof
Bas NederlofSales & Marketing bij Silver EssenceWebsite

The Foundation for Responsible Robotics hired Sebastiaan’s company to create a short video proposal. He coached us through the entire process and took extra time during storyboard edits to make sure our visions aligned. He was able to work on a very tight deadline (one week from start to finish) and the end result is exactly what we envisioned.

Sebastiaan is a professional, personable, and flexible videographer with a helpful and proactive attitude. We plan to work with Sebastiaan again in the future.

Duuk Baten
Duuk BatenFoundation for Responsible RoboticsWebsite

Sebastiaan is een professional die meedenkt met het concept. Hij vertaalt een gedachte naar een film. Fijn om mee samen te werken!

Hikmet Weeling
Hikmet WeelingOndernemer bij KNVB, Haagse Norm, Arctic MarathonWebsite

Als zelfstandig professional wilde ik op een filmpje waarin kort en krachtig mijn bedrijfsactiviteit werd verteld. Sebastiaan kon me daar bijzonder goed in helpen. Zowel vooraf als tijdens de opname heeft Sebastiaan het proces vakkundig begeleid – met tips en prettige feedback over de inhoud van de pitch, intonatie en het beeldgebruik. Over het eindresultaat ben ik bijzonder tevreden: een overtuigend en professioneel filmpje, met mooie beelden, waar ik veel positieve reacties op krijg. Bedankt!

Koos van Strien
Koos van StrienBusiness Intelligence Coach bij BITrainer.nlWebsite

Sebastiaan zet in korte tijd een goed product neer. Hij denkt actief mee over de productie en geeft daarbij deskundig advies. Daarnaast neemt hij wanneer nodig het initiatief. Over het eindproduct van onze samenwerking ben ik nog steeds zeer tevreden!

David Buitenweg
David BuitenwegPhd Student, Tilburg UniversityWebsite

Sebastiaan heeft voor Lee Hecht Harrison een vijftal korte video’s opgenomen voor onze employability portal. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat en de korte tijd waarin het is gelukt deze video’s te leveren. Gedurende de opnames laat hij zien dat hij verstand van zaken heeft, hij is kritisch, heeft oog voor detail en is prettig om mee samen te werken. Bedankt, Sebastiaan! Ik weet zeker dat onze kandidaten de video’s met veel plezier zullen bekijken.

Thirza Koster
Thirza KosterLee Hecht HarrisonWebsite

Voor Hot Town vraag ik Sebastiaan regelmatig om onze optredens op corporate events vast te leggen. Zonder uitzondering ben ik elke keer tevreden met niet alleen het resultaat, maar ook de aanloop, samenwerking en flexibiliteit die Sebastiaan biedt. Elke setting weet hij weer zeer goed vast te leggen wat goede inzichten vraagt. Kortom: Sebastiaan is een echte vakman met hoogwaardige apparatuur waar wij erg graag mee werken.

Ron van der Sanden
Ron van der SandenBandleider bij HottownWebsite

Zo blij dat ik samen mag werken met Sebastiaan van Hamond. En dat hij mooi resultaat oplevert, staat ook vast. Het programma ‘Financiële Vrijheid TV’ heb ik ook aan hem te danken

Ketty LolliaMarketeerWebsite

Een greep uit onze klanten

Laat ons jouw verhaal vertellen