Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004
5 redenen waarom videomarketing belangrijk is

Er zijn vele redenen waarom videomarketing een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie zou moeten zijn. Hier zijn er vijf van:

Video is een krachtig communicatiemiddel dat uw boodschap op een effectieve en vermakelijke manier kan overbrengen. Met video kunt u uw boodschap op een manier presenteren die visueel aantrekkelijk is en die de aandacht van uw doelgroep vasthoudt.

Video is gemakkelijk te consumeren. Steeds meer mensen kijken video op hun smartphones en tablets, wat betekent dat uw video's gemakkelijk toegankelijk zijn voor uw doelgroep, ongeacht waar ze zich bevinden.

Video kan u helpen om uw merk te vestigen en te onderscheiden van de concurrentie. Door middel van videomarketing kunt u de persoonlijkheid en het karakter van uw merk laten zien, wat kan bijdragen aan het vestigen van een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Video kan u helpen om de conversie te verhogen. Mensen zijn visueel ingesteld en video's kunnen ervoor zorgen dat mensen langer op uw website blijven en meer interactie hebben met uw merk. Dit kan leiden tot een hogere conversie en een betere return on investment.

Video kan u helpen om uw zoekmachineresultaten te verbeteren. Zoekmachines, zoals Google, geven steeds meer waarde aan video-inhoud en hebben de neiging om video's hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. Dit kan ervoor zorgen dat uw website meer bezoekers ontvangt en dat u een betere positie in de zoekresultaten krijgt.

Onze nieuwste blogberichten

Sebastiaan van Hamond

Wat is jouw onderscheidend vermogen?

In een vorige blog draaide het om de identiteit, het DNA, van je merk. Een andere belangrijke vraag om te beantwoorden is wat jouw bedrijf onderscheidend maakt? Want, weet jij eigenlijk waarom mensen je product kopen, je dienst afnemen of met je samenwerken? Wat zijn je USP’s?

Onze beeldverhalen

Video strategie. Heb je dat nodig?

Een strategie klinkt misschien wat ingewikkeld. Gelukkig valt dit reuze mee. Een goede video strategie zorgt er juist voor dat we veel effectiever te werk gaan. Een goede strategie begint met het stellen van de juiste vragen. Waarom de strategie een must is, leggen we je graag uit in dit artikel.

Uniper hybrid battery corporate video employer branding

Interne Communicatie met Video

Er zijn diverse onderzoeken waaruit blijkt dat mensen liever een video bekijken dan een tekst, email of webartikel lezen. Hoe jonger de persoon hoe meer interesse in video.