Air-serv

Hoe werkt de lucht- en stofzuigerunit?

Denken

Bijna iedereen kent de bandenpomp en stofzuiger units van AIR-serv wel. Ze staan bij bijna alle tankstations in Nederland. Wij hebben 2 instructiefilms geproduceerd:

Video voor gebruikers

Voor mensen die nog niet precies weten hoe de units werken, hebben we een heldere instructiefilm gemaakt. Deze video zal online en bij diverse tankstations op schermen te zien zijn. Zo zorgen we dat er vaker gebruik gemaakt wordt van de machines en dus meer omzet.

Video voor pomphouders

Voor de pomphouders hebben we een instructievideo gemaakt waarin we tonen hoe men kleine reparaties zelf kan uitvoeren. Dit moet ervoor zorgen dat de units minder vaak storing hebben en zorgen dus voor een kostenbesparing op het onderhoud en meer gebruik.

Beide video's zijn ook gemaakt voor Duits- en Franstalige markt. Dit zijn nieuwe markten voor AIR-serv die ze met deze films willen bereiken.

Draaien

Het bleek niet mogelijk om de filmopnames te maken bij een tankstation. Mede omdat de machines vaak voorzien worden van het logo van het desbetreffende tankstation en we er juist voor wilden zorgen dat iedereen zich aangesproken zou voelen bij de beelden. De opnames vonden daarom plaats in de werkplaats van Air-Serv. Door te werken met veel close up opnames is bijna niet te zien dat de machine daar staat.

Delen

De films zijn te vinden op de schermen bij diverse tankstations en worden door Air-serv gebruikt om nieuwe klanten (pomphouders) te werven.

Meer over onze 3D werkwijze »

Video voor de pomphouders

Duitstalige video voor gebruikers

 AIR-serv Netherlands BV werkt samen met Mineraalolie maatschappijen en tankstation-ondernemers. Vanuit de markt kregen we signalen dat zowel onze partners (tankstation-ondernemers) als ook de gebruikers van onze machines/apparaten behoefte hadden aan duidelijk instructies met betrekking tot gebruik en licht onderhoud van onze units.

Wij hebben Mondha Media benaderd met een aanvraag voor zowel AIR-serv Netherlands BV als ook voor AIR-serv Germany GmbH. Zij maakten twee instructievideo's: Één voor onze partners (thema: kleine onderhoud), één voor de gebruikers/automobilisten (thema: correct gebruik). Beide korte films maken op een goede, duidelijke manier inzichtelijk hoe de machine te onderhouden en te gebruiken.

De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is.

We hebben de instructiefilms pas heel recent online gezet maar de eerste positieve reacties hebben we al ontvangen. Mondha Media is wat ons betreft absoluut aan te bevelen. 

– Air-serv