Arctic Marathon

Hardlopen op Spitsbergen

Denken

Jaarlijks wordt er vanuit Nederland een compleet verzorgde reis georganiseerd naar de Arctic marathon. Een hardloop evenement op Spitsbergen, Svalbard.

Wij reizen elke keer mee om dit evenement en de heenreis vast te leggen. Zo hebben de deelnemers een mooi aandenken aan het sportweekend tussen de ijsschotsen middels een 10 minuten video reisverslag.

En monteren we elk jaar de beste beelden tot korte social promo’s voor de diverse mediakanalen van Arctic Marathon.

 

Draaien

Voor opnames gebruiken we een compacte cameraset welke in onze handbagage rugzak past voor in het vliegtuig. Verder nemen we uiteraard een dikke jas en sokken mee vanwege de lage temperaturen.

 

Delen

De lange film wordt in de nieuwsbrief en op YouTube gedeeld met de deelnemers. De social video wordt via social media verspreidt om deelnemers te werven. En de diverse films worden op beurzen afgespeeld.

Meer over onze 3D werkwijze »

 Sebastiaan is een professional die meedenkt met het concept. Hij vertaalt een gedachte naar een film. Fijn om mee samen te werken!

– Hikmet Weeling, Arctic Marathon

over Mondha Media

 

We vertellen indrukwekkende verhalen met de juiste beelden. We werken graag langdurig samen, maar een losse video maken we net zo enthousiast.

 

Meer over ons »