Gemeente Zaanstad Ingenieursbureau

Werken bij het ingenieursbureau van Gemeente Zaanstad

Denken

We hebben hard ingenieurs nodig voor onze afdeling. Met deze vraag kwam de recruiter van gemeente Zaanstad bij ons. Tijdens de eerste online meeting bespraken we de strategie en ons advies was om het volgende te produceren:

- 1 algemene video waarin 3 medewerkers vertellen hoe het is te werken bij het ingenieursbureau van gemeente Zaanstad.

- 1 korte video van 1:00 minuut per persoon waarin er specifiek wordt ingegaan op functie en de uitdagingen voor Werkvoorbereider, Projectleider en Toezichthouder.

- Korte 15 seconden vertical video's voor gebruik op Instagram en Facebook reels met een betaalde en gerichte advertentiecampagne.

Uiteraard hebben we de films voorzien van de huisstijl van gemeente Zaanstad en is er rekening gehouden met de web toegankelijkheidsrichtlijnen voor slechthorende en slechtzienden.

Draaien

We hebben in 2 dagen met onze crew opnames gemaakt op diverse locaties in de gemeente Zaanstad. 

Delen

De wervingsfilms en de vacatures zijn te vinden op https://werkenbij.zaanstad.nl. Op het Youtube kanaal van gemeente Zaanstad en de social media.

 

Wil je ook wervingsfilms inzetten voor je arbeidsmartkcommunicatie? Lees dan op deze pagina meer.

Meer over onze 3D werkwijze »

 Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken. 

– Jeroen de Vreede, Communicatie Gemeentes