Gemeente Zaanstad

Online solliciteren bij Gemeente Zaanstad?

Denken

Fysieke sollicitaties waren helaas niet mogelijk tijdens de lockdown periode. Om deze reden hebben we samen met Gemeente Zaanstad deze instructiefilm geproduceerd. In de film laten we duidelijk zien welke stappen men doorloopt wanneer je online solliciteert. En er worden een aantal tips gegeven voor het voeren van de online gesprekken.

Voor deze film hebben we de employer brand en de huisstijl van Gemeente Zaanstad meegenomen in de productie en is er rekening gehouden met de web richtlijnen voor slechthorende en slechtzienden.

Draaien

We hebben in 2 dagen met onze crew opnames gemaakt op diverse locaties.

Delen

De film en de vacatures zijn te vinden op https://werkenbij.zaanstad.nl

 

Wil je ook wervingsfilms inzetten voor je employer branding? Lees dan op deze pagina meer.

Meer over onze 3D werkwijze »

 Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken. 

– Jeroen de Vreede, Communicatie Gemeentes

onze klanten

We werken samen met (marketing) professionals, (semi)overheden, MKB bedrijven en organisaties.

over Mondha Media

Mondha Media is een filmstudio uit Den Haag. Sinds 2010 houden we ons bezig met het vertellen van indrukwekkende verhalen versterkt door de juiste beelden. Het liefst werken we langdurig samen, maar gaan ook graag met een eenmalig project aan de slag.

Meer over ons »