Silver Essence

Silver Essence Animaties

Denken

Door Silver Essence zijn we gevraagd om twee animaties te maken. Een algemene uitleg wie ze zijn en wat ze doen, en een korte animatie over hun Hackathon concept.

Leuk detail: In deze animaties wilde ze graag een karakter gebaseerd op de eigenaar Andre. Een foto van hem is door onze animatoren gebruikt om een ruwe schets te maken. Waarna er gekozen is voor de definitieve stijl.

Draaien

Na de eerste meeting zijn de scripts en voice-over teksten voor beide animaties gemaakt op basis van door Silver Essence geleverde informatie. Na goedkeuring van het concept hebben we de voice-over teksten laten inspreken en zijn we begonnen met het animeren.

 

Delen

De animaties zijn na goedkeuring van het concept binnen drie weken opgeleverd.

Meer over onze 3D werkwijze »

 Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Mondha Media. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier. We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is. Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat! 

– Bas Nederlof, Silver Essence