Travel Counsellors

Hannelore stelt zich voor

Denken

Hannelore Verschut is reisagent bij Travel Counsellors. Ze wil graag meer zichtbaarheid voor haar diensten op haar site en social media. Uiteindelijk is de keuze gevallen op korte video presentaties voor een greenscreen.

Draaien

Pre Productie: Hannelore heeft zelf haar presentatie teksten uitgewerkt, welke wij nog wat scherper hebben gemaakt.

Productie: We hebben onze portable greenscreen studio opgezet. En om het Hannelore makkelijk te maken hebben we gewerkt met autocue, waardoor ze haar teksten snel en gemakkelijk kan presenteren. De filmopnames hebben we binnen 1 dag kunnen doen.

Delen

We hebben 5 korte video's opgeleverd en in het Nederlands ondertiteld. Deze zijn door Hannelore geplaatst op haar social media en Youtube kanaal.

Meer over onze 3D werkwijze »

 Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om zichtbaar te zijn voor (potentiele) klanten. En hoe kan dat, in de huidige tijd, beter dan met korte filmpjes waarin je vertelt wie je bent en wat je doet. En dus ben ik vanuit mijn business netwerk terecht gekomen bij Sebastiaan van Hamond van Mondha Media. Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn filmpjes door hem te laten maken. En mijn verwachtingen werden overtroffen! Er werd alle tijd voor mij uitgetrokken om alles zo goed mogelijk op beeld te krijgen. En daarna zijn alle beelden heel professioneel en met veel creativiteit gemonteerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het resultaat geweldig is en ik heel veel positieve reacties ontvang. Mondha Media is top en ik kan het iedereen aanbevelen. 

– Hannelore Verschut, Travel Counsellors