Vertel je verhaal

Je hebt een prachtig bedrijf. Laat dat dan ook zien! Met een bedrijfsfilm onderscheid je jouw organisatie. Jouw verhaal is immers uniek. Vertel op een krachtige en beeldende manier wat de missie, visie en waarden van je bedrijf zijn. Door te laten zien wat jouw organisatie doet en waar het voor staat, zal jouw publiek zich meer verbonden voelen met je merk.

Je bedrijf in de spotlight

Geef een kijkje achter de schermen. Laat zien waarom jullie expert zijn in je vakgebied. Laat de passie van de ondernemer of de medewerkers voor het vak zien. We zorgen dat de kijkers het juiste gevoel krijgen bij je onderneming en tot actie overgaan.

Zorg dat je doelgroep je weet te vinden

Elke week je bedrijfsfilm posten op social media werkt helaas averechts. Gelukkig denken wij met je mee om ook direct social clips te maken. Deze korte clips zetten we in op social media om jouw doelgroep te bereiken en aan te sporen jouw site te bezoeken of je te volgen. De eerste stap naar meer klanten.

Maak een afspraak en bespreek vrijblijvend jouw bedrijfsfilm »

 

 

"Wist je dat een goede bedrijfsfilm zeker 5 jaar actueel blijft?"

de kracht van een bedrijfsfilm

professionele uitstraling

Het online gebruik van beelden en video neemt alsmaar toe. Toch is het belangrijk niet zomaar wat te filmen en online in te zetten zonder plan. Als professioneel bedrijf wil je tenslotte ook professioneel overkomen bij degene die je wilt aanspreken met de film. Een goede bedrijfsfilm blijft een aantal jaren actueel en is een goede investering, mits op de juiste manier aangepakt.

heldere werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking en brainstorm sessie waarin we graag van je horen wat het bedrijf doet, wat de visie van je bedrijf is en als het mogelijk is nemen we graag een kijkje binnen het bedrijf. We kijken samen welke doelen en doelgroep je wilt bereiken en hoe we deze gaan bereiken. Ook luisteren we naar de boodschap, het verhaal dat je wilt vertellen. Of we gaan juist op zoek naar de verhalen. Vervolgens komen wij vrijblijvend met een creatief voorstel passend bij jouw wensen. Lees meer over onze 3D werkwijze.

maatwerk

Alles wat wij doen is helemaal op maat gemaakt voor jouw merk en doelen. Voor de meeste opdrachtgevers verzorgen we de videoproductie van A tot Z. Weet je al helemaal wat je nodig hebt of heb je zelf al een script in gedachten? Dan kunnen we er direct mee aan de slag en vertalen we deze naar een filmproductie. In alle gevallen zorgt onze werkwijze dat het verhaal, de beelden en de emotie naadloos aansluiten bij jouw merk identiteit en dus jouw specifieke doelgroep activeert.

vertel verhalen op de juiste manier

Mondha Media helpt al meer dan 10 jaar bedrijven hun eigen unieke verhalen op een aantrekkelijke manier te vertellen met beeldverhalen. Onze beeldverhalen combineren storytelling, professionele beelden, emotie en videomarketing tot effectieve films die perfect passen in jouw customer journey, salesfunnel, op je site en social media.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Neem contact op »

 

onze klanten

wat onze opdrachtgevers zeggen

 De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is.. 

– Nick Janssen, AIR-Serv BV

 De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. 

– Zorgpartners Midden Holland

 Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn films door hun te laten maken.
En mijn verwachtingen werden overtroffen. 

– Hannelore Verschut, Travel Counsellor

 Sebastiaan verstaat zijn vak!!! Hij begeleid iedereen goed door het opname proces en het resultaat is fantastisch, zijn kracht is zijn rustige uitstraling, hij weet waar hij mee bezig is en waar hij voorstaat! 

– Herma Crezee, Triple-c

 Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Mondha Media voor de Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht een kort en krachtig filmpje gemaakt. Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure. 

– Bianca de Leeuw, gemeente Utrecht VGU

 Samenwerken met Sebastiaan van Hamond van Mondha Media is mij erg goed bevallen. Zijn persoonlijkheid, rust en vakmanschap maakten dat het beste resultaat steeds behaald werd. Oog voor detail en leidend in het proces. Ik zal Sebastiaan en Mondha Media van harte bij mijn relaties aanbevelen. 

– Barry Kouer, Honescon

bekijk 2 andere voorbeelden van bedrijfsfilms

belangrijke punten voor het maken van een resultaatgerichte bedrijfsfilm

lengte van de film

Een bedrijfsfilm is over het algemeen wat langer dan social video's (die zijn vaak korter dan 1 minuut). Wij richten ons bij het maken van een bedrijfsvideo op een lengte tussen de 2 en 3 minuten. Komen we er in ons gesprek achter dat er veel meer te vertellen is? Dan raden we aan te kijken naar meerdere films om bijvoorbeeld verschillende bedrijfstakken te belichten. Met eventueel een compilatie film die alles aanstipt. Ook denken we graag mee over het inzetten van korte social clips die we met het filmmateriaal van de bedrijfsfilm kunnen maken om de effectiviteit van de filmproductie te vergroten.

wat heb je te bieden?

Bij bedrijfsfilms is het belangrijk goed te denken vanuit de wens of vraag van jouw ideale klant. Wat zouden ze graag van jouw bedrijf willen weten? Welk probleem los je voor ze op? Wat hebben ze aan jouw producten of diensten? Wanneer je dit helder en eerlijk verteld zal de kijker eerder geneigd zijn zaken met je bedrijf te doen.

sales sales sales

Zorg er voor dat je niet teveel een standaard sales praatje houdt. Hier prikt de kijker snel doorheen en haakt af. Vertel het verhaal van je bedrijf door dicht bij de kern, de missie, te blijven. Door dit goed te doen creëer je vertrouwen.

emotie

Een bedrijfsfilm wordt nog krachtiger als het de juiste emoties bij de kijker opwekt. Met storytelling zorgen we dat we de kijker ontroeren of laten lachen. Dit doen we vaak door echte mensen aan het woord te laten of een professionle voice-over die de juiste toon zet.

professioneel

Als bedrijf wil je natuurlijk professioneel over komen bij de doelgroep. Zorg er dus voor dat de bedrijfsvideo professioneel eruit ziet (en laat dat toevallig ons vakgebied zijn). We zetten in alle gevallen de beste mensen en apparatuur in om jouw film te maken.

call to action

De call to action (CTA) is onmisbaar bij de bedrijfsfilm. We maken de film namelijk met een duidelijk doel voor ogen en de call to action zorgt dat de kijker de gewenste actie uitvoert. Bijvoorbeeld doorklikken naar je website, abonneren op een nieuwsbrief of de telefoon pakt. Door dit op de juiste manier te doen krijg je dus meer leads via de bedrijfsfilm.

Maak nu jouw bedrijfsfilm!

Wil je weten hoe onze 3D’s jou bedrijfsfilm succesvol maken? Maak dan vrijblijvend kennis.

Maak nu een afspraak!