Trek je doelgroep nóg meer je organisatie in

Met een bedrijfsfilm onderscheid je jouw organisatie. Daar ben je inmiddels van overtuigd. Maar Mondha Media gaat nog een stap verder. We geven de doelgroep een kans invloed uit te oefenen op jouw verhaal.

Personaliseer je boodschap

Personaliseer je film. Een bijzondere ervaring. Je spreekt je kijker persoonlijk aan. Deze voelt zich gezien, gehoord en begrepen. De eerste ‘klik’ met je bedrijf is een feit. Interactie met de kijker maakt het compleet. Een gepersonaliseerde videoboodschap is al heel cool. Eén film die toch elke kijker persoonlijk aanspreekt. Onderscheidend en effectief.

Met interactie vergroot je de actiebereidheid van je doelgroep

Nog sterker wordt het effect op jouw prospect, wanneer we de film responsive maken. De kijker kan door middel van keuzes het verloop van de film bepalen. Zo werkt je film toe naar een einde waarbij de kijker het snelst bereid is om actie te ondernemen.

Maak een afspraak en bespreek vrijblijvend jouw interactieve film »

 

 

onze klanten

wat onze opdrachtgevers zeggen

 De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is.. 

– Nick Janssen, AIR-Serv BV

 De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. 

– Zorgpartners Midden Holland

 Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn films door hun te laten maken.
En mijn verwachtingen werden overtroffen. 

– Hannelore Verschut, Travel Counsellor

 Sebastiaan verstaat zijn vak!!! Hij begeleid iedereen goed door het opname proces en het resultaat is fantastisch, zijn kracht is zijn rustige uitstraling, hij weet waar hij mee bezig is en waar hij voorstaat! 

– Herma Crezee, Triple-c

 Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Mondha Media voor de Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht een kort en krachtig filmpje gemaakt. Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure. 

– Bianca de Leeuw, gemeente Utrecht VGU

 Samenwerken met Sebastiaan van Hamond van Mondha Media is mij erg goed bevallen. Zijn persoonlijkheid, rust en vakmanschap maakten dat het beste resultaat steeds behaald werd. Oog voor detail en leidend in het proces. Ik zal Sebastiaan en Mondha Media van harte bij mijn relaties aanbevelen. 

– Barry Kouer, Honescon

Maak nu jouw interactieve film!

Wil je weten hoe onze 3D’s jouw interactieve film succesvol maken? Maak dan vrijblijvend kennis.

Maak nu een afspraak!