Word succesvol met arbeidsmarktcommunicatie

Hoe fijn is het wanneer je door echt goede recruiting de conversie op je werken bij advertenties met sprongen vergroot? Geen frustratie meer als het management vraagt of er “nou al eens kandidaten gereageerd hebben?”

Meer en betere kandidaten

Je wilt betere kandidaten en niet ‘zoveel mogelijk’ sollicitanten. Kost tijd en energie. Met de juiste films voor je employer branding kan je perfect sturen. Jouw bedrijf heeft behoefte aan de juiste kandidaten. Ze moeten bij je passen. En je organisatie moet ook bij de kandidaat passen. Anders kan je al in de proeftijd opnieuw beginnen. Niet leuk! Een doordachte job marketing campagne zorgt daarvoor en voorkomt een mismatch.

Hoe ziet een goed werkgeversmerk eruit?

Een wervingsfilm laat zien wat je lastig kunt beschrijven in een advertentie. De bedrijfscultuur bijvoorbeeld. Een beeld van de afdeling. De manier waarop collega’s met elkaar sparren. Is de organisatie informeel of formeel? Laat relaties en klanten in een referentievideo aan het woord over de fijne samenwerking. Geef collega’s een podium in je film en maak ze ambassadeurs. Leg je bedrijfsuitje vast in een dynamische video. Een potentiële kandidaat voelt zich zo al welkom voordat zij of hij nog maar een letter heeft geschreven.

Maak een afspraak en bespreek vrijblijvend jouw ideale werkgeversmerk »

 

 

employer brand video's

Campagne voor het ingenieursbureau van gemeente Zaanstad. Binnen 2 maanden alle functies vervuld. Bekijk het project.

Campagne voor het programma werven van gemeente Utrecht. Bekijk het project.

Campagne voor Veilig Thuis verpleegkundig team. Geinspireerd op het tv-programma Hunted. Bekijk het project.

Campagne voor Provincie Utrecht. Bekijk het project.

 Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken. 

– Jeroen de Vreede, JUNE Consultancy

onze klanten

We hebben al succesvolle employer branding campagnes verzorgd voor diverse MKB-bedrijven en (semi)overheid.

belangrijke punten voor het maken van resultaatgerichte wervingsfilms

lengte van de film

Een wervingsfilm kan op diverse plekken ingezet worden. Als headliner bij een vacature, op de werkenbij-site of op social media. In de meeste gevallen maken we de films geschikt voor diverse platformen. We kijken dan per platform en doelgroep wat daar de gangbare lengte voor een video is. We denken ook graag mee over het inzetten van korte social clips om de effectiviteit van de wervingscampagne te vergroten.

wat heb je te bieden?

Waar draait het om in je bedrijf? Wat maakt jouw organisatie anders dan anderen? Welke toegevoegde waarde biedt het bedrijf sollicitanten en werknemers? Allemaal elementen die we kunnen inzetten om jouw wervingsfilm effectief te maken.

sales sales sales

Zorg dat je geen cliche sales praatje houdt. Hier prikt de sollicitant snel doorheen en haakt dan af. Vertel het verhaal van je bedrijf door dicht bij de kern, de missie, te blijven. En laat zien hoe die waarden tot uiting komen. Door dit goed te doen creëer je vertrouwen.

persoonlijk

Een employer branding campagne wordt nog krachtiger als we werknemers aan het woord laten. Laat ze in hun eigen woorden authentieke verhalen vertellen waarin zowel hun eigen ervaringen als de diverse usp's van de functie en werkgever aan bod komen.

professioneel

Als bedrijf wil je natuurlijk top talent aantrekken. Zorg er dus voor dat de wervingsvideo's er professioneel uit zien (en laat dat toevallig ons vakgebied zijn).

call to action

De call to action (CTA) is onmisbaar. We maken de film namelijk met een duidelijk doel voor ogen en de call to action zorgt dat de kijker de gewenste actie uitvoert. Bijvoorbeeld doorklikken naar je website, een reactie achterlaat of de telefoon pakt.

Aan de slag met jouw employer branding? Dan gaan we graag met je in gesprek, zodat ook jouw bedrijf kan profiteren van resultaatgerichte wervingsfilms.

 

Neem contact op »