Word succesvol met employer branding

Een sterk werkgeversmerk trekt de juiste nieuwe medewerkers aan en behoud de huidige werknemers door ze te betrekken bij je organisatie. Geef collega’s een podium in je films. Laat ze eerlijk en vol passie vertellen waarom ze bij je werken en creëer merk ambassadeurs. Met deze echte verhalen zul je jouw doelgroep aanspreken. Ze herkennen zich in de video's. Wat zorgt voor verbinding met je werkgeversmerk en de uiteindelijke druk op de solliciteer knop.

Meer en betere kandidaten

Je wilt niet ‘zoveel mogelijk’ sollicitanten. Dat kost tijd, energie en geld. Jouw organisatie heeft behoefte aan de juiste kandidaten. Ze moeten bij je passen. En je organisatie moet ook bij de kandidaat passen. Een wervingsfilm laat een realistisch beeld zien van je bedrijf. Hoe is het om bij jullie te werken? Wat is de bedrijfscultuur? Hoe is de samenwerking met collega’s? Is de organisatie informeel of formeel? Hoe fijn is het wanneer je door echt goede videomarketing de conversie op je werken bij advertenties met sprongen vergroot?

Hoe ziet een goed werkgeversmerk eruit?

Een sterk werkgeversmerk stopt niet bij de vacaturefilm. Denk ook eens aan:

  • Een referentievideo, waar relaties en klanten aan het woord zijn over de fijne samenwerking.
  • Het vastleggen van je bedrijfsuitje in een dynamische sfeerreportage.
  • Het verwelkomen van je nieuwe medewerker met een onboarding video.
  • Het helder uitleggen van de werk- en veiligheidsinstructies in een e-learning.
"Dankzij onze samenwerking met partners als June Consultancy kunnen we je ook helpen met een werkenbij site, fotografie, interim recruiters en veel meer"

 

Er is dus ontzettend veel mogelijk om jouw employer brand op de kaart te zetten en te houden. Wij hebben diverse video formats voor je klaar liggen. Al vanaf €1.000,- per video.

Maak een afspraak en bespreek vrijblijvend jouw ideale werkgeversmerk »

 

 

voorbeelden van employer brand video's

Ons Basis format waarmee elke organisatie video kan inzetten voor werving. Vanaf €1.000,- per video.

Campagne voor het ingenieursbureau van gemeente Zaanstad. Binnen 2 maanden alle functies vervuld. Bekijk het project.

Campagne voor het programma werven van gemeente Utrecht. Bekijk het project.

Campagne voor Veilig Thuis verpleegkundig team. Geinspireerd op het tv-programma Hunted. Bekijk het project.

 Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken. 

– Jeroen de Vreede, JUNE Consultancy

onze klanten

We hebben al succesvolle employer branding campagnes verzorgd voor diverse MKB-bedrijven en (semi)overheid.

wat onze opdrachtgevers zeggen

 De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is.. 

– Nick Janssen, AIR-Serv BV

 De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. 

– Zorgpartners Midden Holland

 Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn films door hun te laten maken.
En mijn verwachtingen werden overtroffen. 

– Hannelore Verschut, Travel Counsellor

 Sebastiaan verstaat zijn vak!!! Hij begeleid iedereen goed door het opname proces en het resultaat is fantastisch, zijn kracht is zijn rustige uitstraling, hij weet waar hij mee bezig is en waar hij voorstaat! 

– Herma Crezee, Triple-c

 Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Mondha Media voor de Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht een kort en krachtig filmpje gemaakt. Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure. 

– Bianca de Leeuw, gemeente Utrecht VGU

 Samenwerken met Sebastiaan van Hamond van Mondha Media is mij erg goed bevallen. Zijn persoonlijkheid, rust en vakmanschap maakten dat het beste resultaat steeds behaald werd. Oog voor detail en leidend in het proces. Ik zal Sebastiaan en Mondha Media van harte bij mijn relaties aanbevelen. 

– Barry Kouer, Honescon

belangrijke punten voor het maken van resultaatgerichte wervingsfilms

lengte van de film

Een wervingsfilm kan op diverse plekken ingezet worden. Als headliner bij een vacature, op de werkenbij-site of op social media. In de meeste gevallen maken we de films geschikt voor diverse platformen. We kijken dan per platform en doelgroep wat daar de gangbare lengte voor een video is. We denken ook graag mee over het inzetten van korte social clips om de effectiviteit van de wervingscampagne te vergroten.

wat heb je te bieden?

Waar draait het om in je bedrijf? Wat maakt jouw organisatie anders dan anderen? Welke toegevoegde waarde biedt het bedrijf sollicitanten en werknemers? Allemaal elementen die we kunnen inzetten om jouw employer branding effectief te maken.

sales sales sales

Zorg dat je geen cliche sales praatje houdt. Hier prikt de sollicitant snel doorheen en haakt dan af. Vertel het verhaal van je bedrijf door dicht bij de kern, de missie, te blijven. En laat zien hoe die waarden tot uiting komen. Door dit goed te doen creëer je vertrouwen.

persoonlijk

Een employer branding campagne wordt nog krachtiger als we werknemers aan het woord laten. Laat ze in hun eigen woorden authentieke verhalen vertellen waarin zowel hun eigen ervaringen als de diverse usp's van de functie en werkgever aan bod komen. Zo maak je van je medewerkers brand ambassadeurs!

professioneel

Als bedrijf wil je natuurlijk top talent aantrekken. Zorg er dus voor dat de video's er professioneel uit zien (en laat dat toevallig ons vakgebied zijn).

call to action

De call to action (CTA) is onmisbaar. We maken de film namelijk met een duidelijk doel voor ogen en de call to action zorgt dat de kijker de gewenste actie uitvoert. Bijvoorbeeld doorklikken naar je website, een reactie achterlaat of de telefoon pakt.

Aan de slag met jouw employer brand? Dan gaan we graag met je in gesprek, zodat ook jouw organisatie kan profiteren van resultaatgerichte videomarketing.

 

Neem contact op »