Word succesvol met employer branding

Een sterk werkgeversmerk trekt de juiste nieuwe medewerkers aan en behoud de huidige werknemers door ze te betrekken. Geef collega’s een podium in je films. Laat ze eerlijk vertellen waarom ze bij je werken en creëer merk ambassadeurs.

Meer en betere kandidaten

Je wilt betere kandidaten en niet ‘zoveel mogelijk’ sollicitanten. Kost tijd en energie. Jouw organisatie heeft behoefte aan de juiste kandidaten. Ze moeten bij je passen. En je organisatie moet ook bij de kandidaat passen. Een sterke wervingsfilm laat zien wat je lastig kunt beschrijven in een advertentie. De bedrijfscultuur bijvoorbeeld. Een beeld van de afdeling. De manier waarop collega’s met elkaar sparren. Is de organisatie informeel of formeel? Hoe fijn is het wanneer je door echt goede videomarketing de conversie op je werken bij advertenties met sprongen vergroot?

Hoe ziet een goed werkgeversmerk eruit?

Een goed werkgeversmerk stopt niet bij de vacatures. Denk ook eens aan:

  • Een referentievideo, waar relaties en klanten aan het woord zijn over de fijne samenwerking.
  • Het vastleggen van je bedrijfsuitje in een dynamische video.
  • Het verwelkomen van je nieuwe medewerker met een onboarding video.
  • Het uitleggen van de werk- en veiligheidsinstructies in een e-learning.

Er is dus ontzettend veel mogelijk om jouw employer brand op de kaart te zetten en te houden.

Maak een afspraak en bespreek vrijblijvend jouw ideale werkgeversmerk »

 

 

employer brand video's

Campagne voor het ingenieursbureau van gemeente Zaanstad. Binnen 2 maanden alle functies vervuld. Bekijk het project.

Campagne voor het programma werven van gemeente Utrecht. Bekijk het project.

Campagne voor Veilig Thuis verpleegkundig team. Geinspireerd op het tv-programma Hunted. Bekijk het project.

Campagne voor Provincie Utrecht. Bekijk het project.

 Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken. 

– Jeroen de Vreede, JUNE Consultancy

onze klanten

We hebben al succesvolle employer branding campagnes verzorgd voor diverse MKB-bedrijven en (semi)overheid.

belangrijke punten voor het maken van resultaatgerichte wervingsfilms

lengte van de film

Een wervingsfilm kan op diverse plekken ingezet worden. Als headliner bij een vacature, op de werkenbij-site of op social media. In de meeste gevallen maken we de films geschikt voor diverse platformen. We kijken dan per platform en doelgroep wat daar de gangbare lengte voor een video is. We denken ook graag mee over het inzetten van korte social clips om de effectiviteit van de wervingscampagne te vergroten.

wat heb je te bieden?

Waar draait het om in je bedrijf? Wat maakt jouw organisatie anders dan anderen? Welke toegevoegde waarde biedt het bedrijf sollicitanten en werknemers? Allemaal elementen die we kunnen inzetten om jouw employer branding effectief te maken.

sales sales sales

Zorg dat je geen cliche sales praatje houdt. Hier prikt de sollicitant snel doorheen en haakt dan af. Vertel het verhaal van je bedrijf door dicht bij de kern, de missie, te blijven. En laat zien hoe die waarden tot uiting komen. Door dit goed te doen creëer je vertrouwen.

persoonlijk

Een employer branding campagne wordt nog krachtiger als we werknemers aan het woord laten. Laat ze in hun eigen woorden authentieke verhalen vertellen waarin zowel hun eigen ervaringen als de diverse usp's van de functie en werkgever aan bod komen. Zo maak je van je medewerkers brand ambassadeurs!

professioneel

Als bedrijf wil je natuurlijk top talent aantrekken. Zorg er dus voor dat de video's er professioneel uit zien (en laat dat toevallig ons vakgebied zijn).

call to action

De call to action (CTA) is onmisbaar. We maken de film namelijk met een duidelijk doel voor ogen en de call to action zorgt dat de kijker de gewenste actie uitvoert. Bijvoorbeeld doorklikken naar je website, een reactie achterlaat of de telefoon pakt.

Aan de slag met jouw employer brand? Dan gaan we graag met je in gesprek, zodat ook jouw organisatie kan profiteren van resultaatgerichte videomarketing.

 

Neem contact op »