Met beelden krijgt je doelgroep in no-time interesse

Ruim 80% van de mensen heeft een voorkeur voor video in plaats van tekst. Videomarketing heeft bij een eerste kennismaking met je bedrijf, product of dienst, dus direct effect. Met een aantrekkelijke video bereik je razendsnel je doel!

Een krachtige tool

Zorg voor optimale aandacht met een heldere productvideo of korte film die de highlights en onderscheidende kenmerken van je bedrijf toont. Mondha Media realiseert video's waarin jouw doelgroep hun behoeften herkent. Daarmee vind je een stuk sneller jouw ideale prospects online en offline.

Onderscheid je dienstverlening

Geef meer impact aan je dienstenaanbod. Zeker nu steeds meer contacten digitaal verlopen. Daag de beslissers uit met een inspirerende en heldere film. Daarmee breng je je onderscheid en toegevoegde waarde snel onder de aandacht. Geloof ons, video’s van Mondha Media blijven langer hangen!

Video marketing voor continu zichtbaarheid

Videomarketing wordt nog effectiever wanneer video een vaste plek krijgt in al je communicatie. Geen korte termijn strategie, wel een lange termijn samenwerking met de juiste video's voor de verschillende klantfases. We hoeven hiervoor niet wekelijks te filmen. Door het maken van een goede contentstrategie kunnen we zelfs in 1 filmdag al veel bereiken.

Een film laat je business groeien

Je gebruikt video met succes in elke fase van de klantreis:

  • Meer naamsbekendheid met een brandvideo of bedrijfsfilm
  • De presentatie van een nieuw product op social media
  • Een eventvideo van je klantendag op LinkedIn
  • Een instructievideo of tutorial op je website
  • Een impressie van jouw project bij een belangrijke klant in een klantcase video
  • Meer social proof door jouw tevreden klanten aan het woord te laten in een testimonialvideo

Kortom, alles wat je wilt vertellen om jouw doelgroep te ‘engagen’ bij jouw organisatie en je aanbod, versterk je extra met videomarketing van Mondha Media. Wij hebben diverse video formats voor je klaar liggen. Al vanaf €1.000,- per video.

Vertel ons je doelstelling. Wij adviseren je vrijblijvend »

 

 

"80% van de consumenten zou graag meer video's zien van bedrijven"

Koopman Logistics gebruikt na 5 jaar nog steeds de bedrijfsfilm op hun website.

Trek leden of klanten aan met een testimonialvideo.

onze klanten

wat onze opdrachtgevers zeggen

 De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is.. 

– Nick Janssen, AIR-Serv BV

 De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. 

– Zorgpartners Midden Holland

 Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn films door hun te laten maken.
En mijn verwachtingen werden overtroffen. 

– Hannelore Verschut, Travel Counsellor

 Sebastiaan verstaat zijn vak!!! Hij begeleid iedereen goed door het opname proces en het resultaat is fantastisch, zijn kracht is zijn rustige uitstraling, hij weet waar hij mee bezig is en waar hij voorstaat! 

– Herma Crezee, Triple-c

 Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Mondha Media voor de Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht een kort en krachtig filmpje gemaakt. Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure. 

– Bianca de Leeuw, gemeente Utrecht VGU

 Samenwerken met Sebastiaan van Hamond van Mondha Media is mij erg goed bevallen. Zijn persoonlijkheid, rust en vakmanschap maakten dat het beste resultaat steeds behaald werd. Oog voor detail en leidend in het proces. Ik zal Sebastiaan en Mondha Media van harte bij mijn relaties aanbevelen. 

– Barry Kouer, Honescon

bekijk 2 andere voorbeelden van onze films

Laat net als Uniper je succesvolle project zien en trek nieuwe B2B klanten aan.

Geef de kijkers het juiste gevoel bij je project met een moodfilm. 

 

 

Zet ook videomarketing in voor jouw bedrijf.

Neem contact op »