Wij vertellen verhalen

Unieke verhalen vertellen en creëren in een film. Dat is wat wij doen. Maar hoe doen wij dat?

Onze 8 stappen

Er komt een hoop kijken bij het maken van de juiste videoproductie voor jouw unieke verhaal. Het meeste gebeurt achter de schermen en daar hoef jij je natuurlijk geen zorgen over te maken. Dus hetgeen jij merkt van onze werkwijze zijn de volgende 8 stappen.

Hoe werken wij

Welke boodschap

We kijken samen naar de boodschap die je wil overbrengen

Wat is je doel

Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid, leads genereren, informatie geven aan klanten of personeel, producten of diensten in de markt zetten

Je doelgroep

We bekijken kritisch wie je doelgroep is en waar ze zich bevinden. Is dat op social media, en welke dan? Of komen ze op je site, in je winkel of bij je op de beurs?

Aanpak

We bekijken welke stijl video en/of animatie op de beste manier jouw verhaal vertelt.

Script

Wij schrijven op basis van alle informatie die we hebben verzameld een script en maken eventueel een storyboard. Zo wordt duidelijk wat we gaan filmen.

Filmen

Na goedkeuring van het script gaan we de opnames plannen en kunnen we gaan filmen

Oplevering

Je krijgt een eerste versie van de video en we verwerken de eventuele aanpassingen. Als de video klaar is krijg je de video van ons in het door jouw gewenste formaat

Marketing

We helpen je ook graag met het online plaatsen van de video en het promoten via social media

Showreel

Wat wij allemaal filmen? Teveel om op te noemen. Bekijk onze showreel om een beeld te krijgen van de diversiteit van onze videoproducties.

Klanten

Daarom kies je voor ons

The Foundation for Responsible Robotics hired Sebastiaan’s company to create a short video proposal. He coached us through the entire process and took extra time during storyboard edits to make sure our visions aligned. He was able to work on a very tight deadline (one week from start to finish) and the end result is exactly what we envisioned.

Sebastiaan is a professional, personable, and flexible videographer with a helpful and proactive attitude. We plan to work with Sebastiaan again in the future.

Duuk Baten
Duuk BatenFoundation for Responsible Robotics

Sebastiaan is een professional die meedenkt met het concept. Hij vertaalt een gedachte naar een film. Fijn om mee samen te werken!

Hikmet Weeling
Hikmet WeelingOndernemer bij KNVB, Haagse Norm, Arctic Marathon

Als zelfstandig professional wilde ik op een filmpje waarin kort en krachtig mijn bedrijfsactiviteit werd verteld. Sebastiaan kon me daar bijzonder goed in helpen. Zowel vooraf als tijdens de opname heeft Sebastiaan het proces vakkundig begeleid – met tips en prettige feedback over de inhoud van de pitch, intonatie en het beeldgebruik. Over het eindresultaat ben ik bijzonder tevreden: een overtuigend en professioneel filmpje, met mooie beelden, waar ik veel positieve reacties op krijg. Bedankt!

Koos van Strien
Koos van StrienBusiness Intelligence Coach bij BITrainer.nl

Sebastiaan zet in korte tijd een goed product neer. Hij denkt actief mee over de productie en geeft daarbij deskundig advies. Daarnaast neemt hij wanneer nodig het initiatief. Over het eindproduct van onze samenwerking ben ik nog steeds zeer tevreden!

David Buitenweg
David BuitenwegPhd Student, Tilburg University

Sebastiaan heeft voor Lee Hecht Harrison een vijftal korte video’s opgenomen voor onze employability portal. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat en de korte tijd waarin het is gelukt deze video’s te leveren. Gedurende de opnames laat hij zien dat hij verstand van zaken heeft, hij is kritisch, heeft oog voor detail en is prettig om mee samen te werken. Bedankt, Sebastiaan! Ik weet zeker dat onze kandidaten de video’s met veel plezier zullen bekijken.

Thirza Koster
Thirza KosterLee Hecht Harrison

Voor Hot Town vraag ik Sebastiaan regelmatig om onze optredens op corporate events vast te leggen. Zonder uitzondering ben ik elke keer tevreden met niet alleen het resultaat, maar ook de aanloop, samenwerking en flexibiliteit die Sebastiaan biedt. Elke setting weet hij weer zeer goed vast te leggen wat goede inzichten vraagt. Kortom: Sebastiaan is een echte vakman met hoogwaardige apparatuur waar wij erg graag mee werken.

Ron van der Sanden
Ron van der SandenBandleider bij Hottown

Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Sebastiaan. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier. We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is. Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat!

Bas Nederlof
Bas NederlofSales & Marketing bij Silver Essence

Zo blij dat ik samen mag werken met Sebastiaan van Hamond. En dat hij mooi resultaat oplevert, staat ook vast. Het programma ‘Financiële Vrijheid TV’ heb ik ook aan hem te danken

Ketty LolliaMarketeer