• Videoproducties en Animaties

    Met een videoproductie van Mondha Media zet jij je op de kaart

Vertel je verhaal

Laat jouw bedrijf, product en/of dienst op een doeltreffende manier zien aan je doelgroep met een videoproductie van Mondha Media.

Laat je bedrijf zien met een videoproductie

Wat fijn dat je op onze advertentie hebt geklikt. We vertellen je graag meer over wie we zijn en waarom we de juiste partij zijn om jou aan doeltreffende video content te helpen.

Waarom een videoproductie laten maken?

Vele bedrijven hebben al video’s laten maken. Zij zijn er inmiddels achter dat je met een videoproductie een grotere doelgroep bereikt dan met alleen een website of ouderwets adverteren. Youtube is de 2e grootste zoekmachine ter wereld. Daarom zul je met video veel nieuwe bezoekers en klanten naar je website, winkel of social media toe trekken.

Echte verhalen, geen verkooppraatjes

Wij bij Mondha Media geloven in het verfilmen van echte verhalen om je doelgroep nog meer aan je te binden. Door het gebruik van authentieke en doeltreffende video laat je jezelf en je bedrijf of organisatie op een transparante manier zien aan je doelgroep. Het wekt vertrouwen als ze zien wie je echt bent en waar je bedrijf of organisatie voor staat.

Bekijk hier de meestgekozen videoproducties

Waarom Mondha Media?

Wij zijn al ruim 8 jaar actief als videoproducent en we hebben inmiddels vele bedrijven voorzien van kwalitatieve en doeltreffende videoproducties. Ons doel is ervoor te zorgen dat jouw bedrijf, product en/of dienst op de juiste manier in beeld komt om je doelgroep te overtuigen.

Wij verzorgen de gehele videoproductie van concept tot eindresultaat. Voor grote en kleinere budgetten.

Overtuig ook jouw doelgroep. Laat ook een videoproductie maken door Mondha Media. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op

2 + 4 = ?

Voorbeelden van videoproducties

Commercial | De Woonwinkelier

WTC Rotterdam | Postillion Hotels

Bedrijfsfilm | Oskam Sloopwerken

Hollen & stilstaan | Menzis

Kennismaking

We komen graag vrijblijvend bij je langs om alles te horen over jou, je bedrijf of organisatie

Concept

Na ons gesprek gaan we jouw verhaal uitwerken. Je krijgt een inhoudelijk concept en een scherpe offerte

Creatie

We gaan aan de slag met jouw video. We maken een script, gaan filmen en monteren de video

Marketing

Indien nodig helpen we je ook met het online plaatsen van de video en promoten via social media

Referenties

Een greep uit onze klanten

Sebastiaan heeft voor De Woonwinkelier de productvideo’s gerealiseerd en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeer goed voorbereid en heeft veel eigen inbreng en kijk op het juiste shot. Werkt met professioneel materiaal en weet wat hij doet. Ook tijdens het nabewerken van de video’s erg flexibel en heeft dit in een zeer korte tijd afgerond. Absolute aanbeveling!

De Woonwinkelier
De WoonwinkelierOnline woonwinkelWebsite

Stel je wilt een filmpje van je bedrijf laten maken of, zoals in mijn geval, van een managementprogramma dat ik aan ondernemers lever. Dan is het belangrijk dat het media bedrijf je behoeften goed weet te doorgronden en je begeleidt in het onbekende proces van ‘filmscript’, filmshots en hetgeen je wilt uitstralen.

Dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de filmmaker. Sebastiaan is een professioneel filmer die de wensen van een klant heel goed en ook op een prettige wijze weet te inventariseren. Hij denkt mee met je en stelt zich flexibel op als het gaat om ‘nog snel wat aanpassen’.

De filmpjes die hij van mijn diensten heeft gemaakt worden als -zeer professioneel- en als -WoW, in een opslag helder- ervaren. Daar ben ik natuurlijk reuze blij mee.

Jan Vrencken
Jan VrenckenBusiness Impact CoachYour Professional Coach

Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Sebastiaan. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier. We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is. Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat!

Bas Nederlof
Bas NederlofSales & Marketing bij Silver EssenceWebsite

The Foundation for Responsible Robotics hired Sebastiaan’s company to create a short video proposal. He coached us through the entire process and took extra time during storyboard edits to make sure our visions aligned. He was able to work on a very tight deadline (one week from start to finish) and the end result is exactly what we envisioned.

Sebastiaan is a professional, personable, and flexible videographer with a helpful and proactive attitude. We plan to work with Sebastiaan again in the future.

Duuk Baten
Duuk BatenFoundation for Responsible RoboticsWebsite

Sebastiaan is een professional die meedenkt met het concept. Hij vertaalt een gedachte naar een film. Fijn om mee samen te werken!

Hikmet Weeling
Hikmet WeelingOndernemer bij KNVB, Haagse Norm, Arctic MarathonWebsite

Als zelfstandig professional wilde ik op een filmpje waarin kort en krachtig mijn bedrijfsactiviteit werd verteld. Sebastiaan kon me daar bijzonder goed in helpen. Zowel vooraf als tijdens de opname heeft Sebastiaan het proces vakkundig begeleid – met tips en prettige feedback over de inhoud van de pitch, intonatie en het beeldgebruik. Over het eindresultaat ben ik bijzonder tevreden: een overtuigend en professioneel filmpje, met mooie beelden, waar ik veel positieve reacties op krijg. Bedankt!

Koos van Strien
Koos van StrienBusiness Intelligence Coach bij BITrainer.nlWebsite

Sebastiaan zet in korte tijd een goed product neer. Hij denkt actief mee over de productie en geeft daarbij deskundig advies. Daarnaast neemt hij wanneer nodig het initiatief. Over het eindproduct van onze samenwerking ben ik nog steeds zeer tevreden!

David Buitenweg
David BuitenwegPhd Student, Tilburg UniversityWebsite

Sebastiaan heeft voor Lee Hecht Harrison een vijftal korte video’s opgenomen voor onze employability portal. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat en de korte tijd waarin het is gelukt deze video’s te leveren. Gedurende de opnames laat hij zien dat hij verstand van zaken heeft, hij is kritisch, heeft oog voor detail en is prettig om mee samen te werken. Bedankt, Sebastiaan! Ik weet zeker dat onze kandidaten de video’s met veel plezier zullen bekijken.

Thirza Koster
Thirza KosterLee Hecht HarrisonWebsite

Voor Hot Town vraag ik Sebastiaan regelmatig om onze optredens op corporate events vast te leggen. Zonder uitzondering ben ik elke keer tevreden met niet alleen het resultaat, maar ook de aanloop, samenwerking en flexibiliteit die Sebastiaan biedt. Elke setting weet hij weer zeer goed vast te leggen wat goede inzichten vraagt. Kortom: Sebastiaan is een echte vakman met hoogwaardige apparatuur waar wij erg graag mee werken.

Ron van der Sanden
Ron van der SandenBandleider bij HottownWebsite

Zo blij dat ik samen mag werken met Sebastiaan van Hamond. En dat hij mooi resultaat oplevert, staat ook vast. Het programma ‘Financiële Vrijheid TV’ heb ik ook aan hem te danken

Ketty LolliaMarketeerWebsite
authentieke verhalen
betere klantenbinding door video
betere online zichtbaarheid

Koffie?

We komen graag bij je langs

We komen graag langs om meer te weten te komen over jouw bedrijf of organisatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En overtuig ook jouw doelgroep snel en gemakkelijk met een videoproductie.

Projecten