In 2010 richtte ik Mondha Media op, omdat ik merkte dat er behoefte was aan een filmstudio die als partner samenwerkt met een bedrijf of organisatie. Meestal zijn dat soort clubs ‘u vraagt, wij draaien’, maar dat doen we met opzet niet. Samen kijken we oa naar de doelgroep en doelen. We bepalen de strategie. Hierop volgen een of meerdere concepten, de productie en de distributie van de films.

Wij zijn op zoek naar samenwerking op de langere termijn. Bedrijven waar we zowel creatief kunnen meedenken, als oplossingen voor kunnen bedenken. Relaties waar wij in kunnen investeren om op termijn steeds praktischer te kunnen samenwerken. Ook als je al met een communicatie-, reclame- of pr-bureau samenwerkt, is dat geen probleem. Wij zijn eraan gewend om met de meest kritische opdrachtgevers samen te werken.

We werken al meerdere jaren samen met een vast team professionals. We zijn goed op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en versterken elkaars creativiteit. We houden er niet van om als wervelwind door een bedrijf heen te vliegen (behalve met onze drone). We nemen graag de tijd om iedereen voor, en achter, de camera op het gemak te stellen en zo de beste opnames te maken. 

Wij staan ondernemingen en (semi)overheden bij met allerlei oplossingen. Hoe dan ook. We maken altijd verhalen waar je naar wilt kijken.

Bekijk ons werk »