Jouw input is onmisbaar

Dit moet beter! Met de oprichting van Mondha Media wilde ik dat waarmaken. Ons advies en creatieve kijk trekken jouw input naar een hoger plan. Zo ontstond de Mondha 3D-aanpak: Denken, Draaien, Delen. Een kritische succesfactor, want wij zoeken een partnerschap voor de lange termijn.

Een hecht team dat jou centraal zet

Binnen Mondha Media is door de jaren heen een hecht team aan gedreven professionals gevormd. We hebben dezelfde humor en aan een half woord van elkaar genoeg om perfect te weten wat er wordt verwacht. We gaan niet als een wervelwind ‘even’ vluchtig door je organisatie heen. Met onze drone kunnen we er wel overheen trouwens. We nemen voor iedereen graag de tijd. Dit levert video's op waarin iedereen voor, én achter, de camera zichzelf is. En dát zorgt weer voor het juiste gevoel bij de kijker.

Dé filmproducent voor mkb, overheden en non-profit

We werken met plezier voor ondernemingen in het mkb, voor overheden en voor non-profit organisaties. Rechtstreeks, gecoördineerd door de marketing afdeling of met een communicatie-, reclame,- of PR-bureau. We vinden ‘ja-knikkers’ aardig, maar laten ons nóg liever uitdagen door kritische opdrachtgevers. Zo bereiken we altijd het resultaat wat jij als opdrachtgever zo graag wilt. En dát garanderen we!

Onze belofte

“Mondha Media maakt het verhaal dat je wilt zien.”

Sebastiaan van Hamond Eigenaar en filmmaker

Bekijk ons werk »