Mondha Media is een filmproductie bureau opgericht in 2010 door Sebastiaan van Hamond, filmmaker en creative director. Sebastiaan werkt al meerdere jaren samen met een vast team.

We zijn goed op elkaar ingespeeld, hebben dezelfde humor en versterken elkaars creativiteit. We houden er niet van om als wervelwind door een bedrijf heen te vliegen. Nemen graag de tijd om iedereen voor, en achter, de camera op het gemak te stellen en zo de beste opnames te maken. 

We hebben inmiddels al honderden professionals voor onze camera's gehad en achter vele deuren een kijkje mogen nemen. Het is elke keer genieten als we weer met enthousiaste mensen mogen werken.

Onze manier van werken zorgt voor een goede sfeer tijdens producties en voor het beste eindresultaat.

Bekijk ons werk »

Van frituurvet naar bureau

Het eerste zaadje voor Mondha Media werd in 2009 gepland, nadat oprichter Sebastiaan was benaderd voor een bijzonder project. Het plan was om een documentaire te filmen over een roadtrip van ruim 17.000 km, dwars door Rusland naar Mongolië. En dat op frituurvet als brandstof. Door zijn passie voor reizen en het vertellen van beeldverhalen, was Sebastiaan meteen enthousiast. En zo gebeurde het; Filmapparatuur werd aangeschaft en op 1 januari 2010 werd Mondha Media opgericht.

Tijdens de eerste jaren van Mondha Media werkte Sebastiaan in de rol van freelance filmmaker mee aan vele videoproducties voor o.a. Sanoma, Veronica en diverse producenten.

Honderden videoproducties verder besloot Sebastiaan te stoppen met het freelance werk. Geen 'u vraagt, wij draaien' producties meer, maar filmproducties die echt aansluiten bij de merk identiteit van de klant en die het merk verbind met de doelgroep. Dit noemen wij beeldverhalen.