Ons verhaal

HOE WIJ SAMENWERKEN AAN SUCCESVOLLE FILM CONTENT

Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Deze begint met een kennismaking en een goede klik. Dit zorgt ervoor dat iedereen, zowel voor als achter de camera, op zijn gemak is. We denken graag met je mee en durven ook kritisch te zijn.

Doordat we jou en je organisatie echt leren kennen, kun je ons vrij laten om de juiste beelden en verhalen te maken. Zo kan jij je bezig houden met je eigen vakgebied. Natuurlijk gaan we ook graag samen met je op pad en ben je altijd welkom om mee te kijken.

De drijvende kracht achter Mondha Media is Sebastiaan van Hamond. Hij is ook jouw vaste aanspreekpunt. Sebastiaan wordt aangevuld door een vast team professionals, mits de opdracht dat vereist. Dit maakt ons flexibel inzetbaar voor grote en kleinere producties en kunnen we altijd persoonlijke service op maat geven.

In ons hart zijn wij echte beeldmakers, toch weten we dat het werken en bouwen aan een merk vaak crossmediaal is. We durven daarom verder te kijken dan bewegend beeld en schakelen regelmatig ons netwerk van professionals in om ons daarbij te ondersteunen. Denk aan webdevelopers, marketeers, recruiters, grafisch ontwerpers en andere professionals die zo jouw merk optimaal helpen groeien.

Mondha Media Ons verhaal Verhalen en Producties
Bekijk onze compilatie om een idee te krijgen van ons werk.
Laten we kennismaken
DE OORSPRONG VAN MONDHA MEDIA

Klaar voor avontuur

Mondha Media is in januari 2010 opgericht door Sebastiaan van Hamond. Hij is na zijn studie Kunst & Techniek in Enschede in 2009 bij TROI Studio in Amsterdam gaan werken. In datzelfde jaar werd hem gevraagd een documentaire te filmen. Het idee: 2 jongens van verschillende achtergrond; Justin uit Nederland en Avinash uit India, die samen op frituurvet naar Ulaanbaatar in Mongolië wilden reizen. Dat klonk als een geweldig avontuur en Sebastiaan sprong in het diepe.

Helaas pakte het project niet zo goed uit. De auto bleek niet helemaal geschikt om 17.000km te rijden en de documentaire is er nooit gekomen. Sebastiaan had wel een Sony Z5 camera (zo een met bandjes) en een montage PC gekocht, dus was freelance film maken een logische keuze.

Leuk detail: Twee jaar na de documentaire is het Sebastiaan en Avinash wel gelukt om 5.500km op biodiesel door India te rijden. Dat is echter weer een ander verhaal.

DE GROEI VAN MONDHA MEDIA

Freelance periode

De volgende 8 jaar heeft Sebastiaan voor diverse videoproducenten gewerkt als regisseur, cameraman, editor of combinaties daarvan. In deze tijd heeft hij veel kennis opgedaan bij kleine en grote producties en door het werken met diverse opdrachtgevers en klanten.

In deze 8 jaar zijn er honderden video’s gemaakt. Enorme liters koffie gedronken. En diverse camera’s hebben de revue gepasseerd.

Hoewel het qua werk goed ging begon het freelancen in 2017 toch een beetje te kriebelen…

BOUWEN AAN MONDHA MEDIA ALS MERK

Meer creativiteit en plezier

In 2018 heeft Sebastiaan de switch van freelance naar ondernemer gemaakt. Zo kan hij klanten op zijn eigen manier helpen en zijn creativiteit optimaal inzetten om verhalen te vertellen.

Inmiddels werkt hij samen met een vast team professionals. Is zijn kantoor niet meer aan huis. Groeit de stapel film apparatuur verder. En wordt er nog steeds een hoop koffie gedronken.

Sebastiaan is regelmatig bij netwerken in en om Den Haag te vinden, dus spreek hem vooral aan als je hem tegenkomt. Hij is lid van BNI de Fazant, Vrijheid Blijheid borrel en Flevum waar je altijd langs mag komen voor een kennismaking en een kop koffie (of iets anders natuurlijk).

Ons verhaal filmen in arctic Storytelling Mondha Media Event video

Wil je meer verhalen over ons horen?

Neem contact op met Sebastiaan

Sebastiaan van Hamond van Mondha Media

Vul je telefoonnummer in en Sebastiaan neemt contact met je op.