Hoge Vrijheid

Hoge vrijheid - Vink Bouw

Denken

De Hoge Vrijheid is een woontoren welke in Den Haag gebouwd gaat worden, waarbij je als bewoner zelf kan bepalen hoe je inrichting, gevel en afwerking eruit gaat zien. Vink Bouw heeft ons gevraagd om een moodvideo te maken om potentiële bewoners enthousiast te maken.

We hebben ervoor gekozen de keuze vrijheid te benadrukken door het gemak van swipen in de film naar voren te laten komen. Swipen past erg bij de doelgroep en geeft de film een speels gevoel. Om Den Haag te promoten bij de doelgroep hebben we diverse locaties in de film verwerkt zoals de pier, een park en het centrum. 

Draaien

Voor de filmopnames hebben we diverse figuranten gezocht die een weerspiegeling van de doelgroep weergeven. Binnen 2 dagen hebben we de opnames verzorgd met onze 3 mans crew. Om het swipen extra te benadrukken hebben we bij diverse shots gebruik gemaakt van onze slider.

Delen

Meer informatie over de woontoren op www.hogevrijheid.nl

onze klanten

We zijn trots dat we mogen samenwerken met (marketing) professionals, (semi)overheden, MKB bedrijven en organisaties.

over Mondha Media

Wij zijn een filmproductie bureau uit Den Haag. Sinds 2010 houden we ons bezig met het vertellen van indrukwekkende verhalen versterkt door de juiste beelden.

Meer over ons »