Wat onze opdrachtgevers zeggen

Samenwerken aan succes

Wij laten graag onze ambassadeurs aan het woord over de samenwerking.

Mondha Media arbeidsmarktcommunicatie gemeente Zaanstad Videoproductie 001

Wesley Ludwig

Umperium

"Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor zij precies weten te visualiseren wat de klant wil en bedoelt. Umperium- veilig met zorg- hoeft niet meer verder te zoeken voor de volgende producties die eraan staan te komen!"

Jeroen de Vreede

June Consultancy

"Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden heel erg aan. De boodschap werkt gedragsbeïnvloedend en dat is precies wat overheden zoeken."

Martin Kuil

Gemeente Utrecht Groenvoorziening

"Mondha Media heeft ons goed geholpen bij het maken van een promotiefilmpje voor een van onze vacatures. Wij hebben onze wensen besproken en daar is een script voor gemaakt. Tijdens de opnames kon hier gelukkig flexibel mee worden omgegaan.
Het resultaat is erg leuk geworden. We kregen voldoende ruimte om feedback te geven en dit is goed verwerkt in het eindresultaat. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke korte filmpjes gemaakt die wij kunnen gebruiken op social media."

Peter van der Velden

Umperium

"Voor een professionele en aansprekende weergave van jouw bedrijf ben je bij Mondha Media aan het juiste adres. Sebastiaan en zijn medewerkers luisteren goed naar wat je wilt en weten de belangrijkste zaken goed in de video weer te geven. Hierbij letten ze op alle details, zoals geluid, licht, decor en zorgen ze uiteraard dat de boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht. Kortom, een aanrader!"

Zahir van Eck

Morena Personal Training

"Sebastiaan is heel meedenkend in hoe de video’s opgezet worden! Top voor elk soort bedrijf, van beginnen ondernemer naar mkb tot groot bedrijf!"

Carsten Janse

Investeren in Elkaar

"Sebastiaan heeft meerdere video's gemaakt voor mijn bedrijf. Dit doet hij op eeen prettige en professionele wijze! Zeker aan te raden om met Sebastiaan samen te werken!"

Barry Kouer

Honescon

"Samenwerken met Sebastiaan van Hamond van Mondha Media is mij erg goed bevallen. Zijn persoonlijkheid, rust en vakmanschap maakten dat het beste resultaat steeds behaald werd. Oog voor detail en leidend in het proces. Ik zal Sebastiaan en Mondha Media van harte bij mijn relaties aanbevelen."

Bianca de Leeuw

Gemeente Utrecht VGU

"Voor het werven van nieuwe collega’s heeft Mondha Media voor de Vastgoedorganisatie van de gemeente Utrecht een kort en krachtig filmpje gemaakt. Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure."

Jacco van der Graaf

Reclameman

"Sebastiaan doet zichzelf te snel tekort door zijn bescheiden en soms wat introverte voorkomen. Wie hem beter leert kennen snapt dat het zo is omdat hij al aan het produceren is terwijl je met hem praat. Je hebt in de wereld praatjesmakers (waar ik er een van ben) en plaatjes makers, maar heel zelden kom je die ‘praatjes in plaatjes maker’ tegen; een storyteller in beelden."

Nick Janssen

AIR-Serv BV

"De samenwerking verliep professioneel en vlekkeloos. Afspraken werden perfect nagekomen. Bovendien ben ik van mening dat de prijs/kwaliteitsverhouding van de geleverde diensten meer dan fair is."

Marjon

Zorgpartners Midden Holland

"De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. "

Herma Crezee

Triple-c

"Sebastiaan verstaat zijn vak!!! Hij begeleid iedereen goed door het opname proces en het resultaat is fantastisch, zijn kracht is zijn rustige uitstraling, hij weet waar hij mee bezig is en waar hij voor staat!"

Iris Olivier

Uniper

"Zeer fijn met Sebastiaan samengewerkt met een uitstekend resultaat. Vooral de eindmontage was echt knap werk!"

Timothy Kleijn

Field engineer Uniper

"Vakwerk Sebastiaan, Ben en Remy. Mooie en leuke samenwerking met jullie mogen beleven."

Hannelore Verschut

Travel Counsellor

"Ik had al meerdere voorbeelden gezien van zeer professionele en aansprekende bedrijfsfilms gemaakt door Mondha Media, dat er bij mij geen twijfel was om mijn films door hun te laten maken. En mijn verwachtingen werden overtroffen."

Freerk Terpstra

Rapid Circle

"Erg prettig met Sebastiaan gewerkt. Van een vage opdracht, wist hij snel een mooi resultaat neer te zetten. Erg professioneel in de samenwerking en heldere communicatie."

Erwin Boers

Volero

"Sebastiaan heeft voor De Woonwinkelier de productvideo's gerealiseerd en wij zijn hier zeer tevreden over. Zeer goed voorbereid en heeft veel eigen inbreng en kijk op het juiste shot. Werkt met professioneel materiaal en weet wat hij doet. Ook tijdens het nabewerken van de video's erg flexibel en heeft dit in een zeer korte tijd afgerond. Absolute aanbeveling!"

Jan Vrencken

JVB

"Stel je wilt een filmpje van je bedrijf laten maken of, zoals in mijn geval, van een managementprogramma dat ik aan ondernemers levert.
Dan is het belangrijk dat het media bedrijf je behoeften goed weet te doorgronden en je begeleidt in het onbekende proces van 'filmscript', filmshots en hetgeen je wilt uitstralen.
Dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de filmmaker.
Sebastiaan is een professioneel filmer die de wensen van een klant heel goed en ook op een prettige wijze weet te inventariseren. Hij denkt mee met je en stelt zich flexibel op als het gaat om 'nog snel wat aanpassen'.

De filmpjes die hij van mijn diensten heeft gemaakt worden als -zeer professioneel- en als -WoW, in een opslag helder- ervaren. Daar ben ik natuurlijk reuze blij mee."

Koos van Strien

Wortell Smart Learning

"Als zelfstandig professional wilde ik op een filmpje waarin kort en krachtig mijn bedrijfsactiviteit werd verteld. Sebastiaan kon me daar bijzonder goed in helpen. Zowel vooraf als tijdens de opname heeft Sebastiaan het proces vakkundig begeleid - met tips en prettige feedback over de inhoud van de pitch, intonatie en het beeldgebruik. Over het eindresultaat ben ik bijzonder tevreden: een overtuigend en professioneel filmpje, met mooie beelden, waar ik veel positieve reacties op krijg."

Duuk Baten

FRR

"The Foundation for Responsible Robotics hired Sebastiaan's company to create a short video proposal. He coached us through the entire process and took extra time during storyboard edits to make sure our visions aligned. He was able to work on a very tight deadline (one week from start to finish) and the end result is exactly what we envisioned."

Bas Nederlof

Silver Essence

"Vanuit Silver Essence hebben we zéér fijn gewerkt met Sebastiaan. Het resultaat mag er dan ook zijn; een tweetal animaties die uitleggen wat ons bedrijf doet en op welke manier.

We zijn erg onder de indruk van hoe Sebastiaan ons (technische) verhaal om heeft weten te toveren naar een uitleg die zeer begrijpelijk en toegankelijk is.

Lang verhaal kort; Goede samenwerking, snelle afhandeling, een half woord nodig en een top resultaat!"

Thirza Koster

Lee Hecht Harrison

"Sebastiaan heeft voor Lee Hecht Harrison een vijftal korte video's opgenomen voor onze employability portal. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat en de korte tijd waarin het is gelukt deze video's te leveren. Gedurende de opnames laat hij zien dat hij verstand van zaken heeft, hij is kritisch, heeft oog voor detail en is prettig om mee samen te werken."

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp