GU Programmabeheersing.mp4.00 00 45 11.Still001
Bedrijfsfilm laten maken?

Wij brengen jullie verhaal, boodschap en merk ‘to the point’ in beeld. Onze belofte: we maken een bedrijfsfilm die het doel bereikt en resultaat oplevert.

Alles op maat

Campagnes, video advertenties, short form of een enkele videoproductie. Alles is mogelijk.

Efficiënte aanpak

We kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Zo kun jij je blijven focussen op je eigen taken.

Prettige samenwerking

We inspireren je met frisse ideeën, geven advies en maken het filmen leuk.

Blijven groeien

Onze 3D formule: Denken+Draaien+Delen zorgt altijd voor resultaat en groei.

Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004

Doe het volgens de Mondha 3D-methode

We denken, draaien en delen voor onderscheidende bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm laten maken is een geweldig instrument om de identiteit en boodschap van je bedrijf op een krachtige manier over te brengen naar je doelgroep.

Wij geloven dat goede bedrijfsfilms zich onderscheiden met het maken van verbinding. Omdat ze verteld worden vanuit een menselijk perspectief en vanuit de kernwaarden van je organisatie. Mensen doen immers zaken met mensen.

Door te zorgen dat het gevoel wat je creëert authentiek is, wordt jouw boodschap onweerstaanbaar. Dit bereiken we met storytelling in bedrijfsfilms. Maar niet zomaar. Voor bedrijfsfilms die binnenkomen en indruk maken, werken we volgens de Mondha Media 3D-methode: Denken, Draaien en Delen.

voorbeelden

bekijk twee bedrijfsfilms

Csm Koopman Logistics Bedrijfsfilm Header 2d95d71b07
Mondha Media testimonial VVNL 001

vertel je verhaal

in een pakkende bedrijfsfilm

Als je een bedrijfsfilm wilt laten maken doe je dit om iets te bereiken, je doel. Een doel is nog geen plan. Hier komt onze eerste ‘D’ aan zet, de fase: Denken. Tijdens deze fase, waarin we toewerken naar een goed script en de juiste strategie, werken we erg nauw met jullie samen.

Verwacht vragen als:

  • Welk verhaal willen jullie vertellen en aan wie? 
  • Hoe willen jullie de doelgroep bereiken: tijdens een conferentie, online op de eigen website, op social media of misschien wel allemaal?
  • Maakt de bedrijfsfilm uit van een grotere campagne of een serie bedrijfsfilms.
  • Deze en meer vragen hebben als doel het opstellen van een videostrategie. 

Hieruit ontstaat een script. Pas daarna kunnen we Draaien, de tweede 'D'.

De volgende stap en laatste 'D' is het Delen van de bedrijfsvideo met jullie doelgroep. Van wie we nu precies weten wáár we deze gaan ontmoeten, wat we willen vertellen en hoe we ze ‘inpakken’ met een geweldige bedrijfsfilm.

Sebastiaan van Hamond

Ook opvallen met een geweldige bedrijfsfilm? Maak een afspraak voor een kennismaking met elkaar!

Maak kennis met sebastiaan
meer over corporate video

we werken al met

vele mooie bedrijven en ondernemers

dit is wat ze zeggen
onze klanten over ons
Mondha Media Bedrijfsfilm Umperium Testimonial

Wesley Ludwig

Umperium

"Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor zij precies weten te visualiseren wat de klant wil en bedoelt."

Mondha Media Wervingsvideo AMC SZW Jeroen Testimonial 02

Jeroen de Vreede

June Consultancy

"Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden , en hun doelgroep, heel erg aan."

Mondha Media amc gemeente utrecht wervingsvideo filmproductie

Bianca de Leeuw

Gemeente Utrecht VGU

"Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure."

veelgestelde vragen

over het laten maken van een bedrijfsvideo

Waarom zouden we een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm is voor meerdere doeleinden geschikt. Elke video of film is een manier om met beeld een gevoel over te brengen. Storytelling in film kan snel overbrengen, wat misschien moeilijk uit te drukken is met tekst. Met behulp van een op storytelling gebaseerde structuur – wat een bedrijfsfilm feitelijk is – ontstaat een connectie met de doelgroep. Het verhaal in de film kan natuurlijk divers zijn. Een bedrijfsfilm kan worden ingezet ten behoeve van de merkpositionering, om een dienst of product aan te prijzen, als instructievideo of als wervingsvideo. 

Wat zijn de kenmerken van een goede bedrijfsfilm?

Mensen houden van beeld en nemen visuele waarneming sneller en dieper op dan woorden. De combinatie van beeld en geluid heeft de kracht om een ervaring te creëren die de doelgroep raakt, informeert of inspireert. Anders dan met geschreven content, waarover een lezer de eigen interpretatie plaatst, wordt met visuele content een scherp beeld neergezet.  Een bedrijfsfilm die ‘op het netvlies staat gebrand’, moet beschikken over de volgende kenmerken: 

  • Voelt de bedrijfsfilm inspirerend aan?
  • Brengt het geheel  het  juiste gevoel over?
  • Zitten er voldoende afwisseling in de scènes?
  • Is er een plot dat blijft hangen? 
Hoe verloopt het proces?

We werken volgens onze 3D-methode: Denken, Draaien, Delen. De eerste fase bestaat uit denken: wat willen we bereiken, wie willen we bereiken en wat is de beste weg om dat te doen? Dit is de belangrijkste fase. We zullen het niet laten om onze mening daarin te delen.

Daarna volgt de draaidag (meestal is het 1 dag). De D van Delen staat voor de release van de video op de juiste kanalen. In elke fase van de productie werken we nauw samen, zodat de bedrijfsfilm precies is zoals voorgesteld.

Hoe lang duurt het om een bedrijfsfilm te laten maken?

De tijd die het kost om een bedrijfsfilm te laten maken hangt af van verschillende factoren. We kunnen een productie snel opstarten als dat nodig is. En soms stellen we de opnames zelf uit als dat voor het beeld nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wachten tot de bomen mooi bloeien of juist tot het ruigere herfstweer als dit jullie verhaal versterkt.

Welke stijltype bedrijfsvideo kan ik bij jullie laten maken?

De camera is een geweldig instrument, maar ‘beeld maken’ is vandaag de dag breder dan dat. Wij werken met verschillende mogelijkheden en technieken, die wij afhankelijk van het project afstemmen. Zo kunnen we gebruik maken van fotografie, animatie, een nieuwe website of andere media om het effect van de bedrijfsfilm te versterken.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van allerlei factoren, zoals de duur van de opnames, hoeveel locaties we gaan bezoeken, grootte van de benodigde filmcrew en hoeveelheid special effects. Wij stellen daarom altijd van tevoren een vast budget samen en maken duidelijke afspraken over de kosten. Zo is de factuur voor niemand een verrassing.

De meeste bedrijfsfilms die we maken liggen qua budget tussen de €3.000,- en €6.000,-.

Hoe meten we of onze online bedrijfsvideo het gewenste resultaat heeft?

De productie van de bedrijfsfilm is klaar en gaat met trots online. Dan wil je ook weten wat het resultaat is, want natuurlijk wil je weten of de investering het waard was. Er zijn verschillende KPI's (Key Performance Indicators) die je daarvoor kunt raadplegen. Waaronder: de tijdsduur dat bezoekers blijven kijken, het toenemen van interacties, toenemend verkeer en het aantal klikken dat de film scoort. Elke statistiek op zich zegt niet zoveel. Vooral wanneer ze samen worden gebruikt, geven ze u waardevolle informatie over de vraag of de bedrijfsfilm het beoogde doel en de beoogde doelgroep bereikt. 

wie wij zijn?

ons verhaal

Mondha Media Employer brand video gemeente Leusden 003

Wij zijn nieuwsgierig. We nemen net zo graag een kijkje achter de schermen bij een passievolle ondernemer als bij een overheidsinstelling.

Overal luisteren we vol enthousiasme naar de verhalen van medewerkers, klanten of het management. En leggen ze samen met de werkzaamheden, producten of diensten vast.

Aandacht voor echte verhalen van mensen, gefilmd vóór mensen. Dat zie je en dat voel je in al onze videoproducties.

Vanuit onze filmstudio in Den Haag werken we door heel Nederland en soms ver daarbuiten.

Samen jouw bedrijfsfilm maken?

Neem contact op

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp