GU Programmabeheersing.mp4.00 00 45 11.Still001
Unieke brand, uniek verhaal, unieke branding video

Jullie brand is uniek. Breng dit naar voren in een branding video die binnenkomt bij de juiste doelgroep.

Alles op maat

Video's volledig op jouw wensen, doelen en doelgroep afgestemd voor de beste ROI.

Efficiënte aanpak

We kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Zo kun jij je blijven focussen op je eigen taken.

Prettige samenwerking

We inspireren je met frisse ideeën, geven advies en maken het filmen leuk.

Blijven groeien

Onze 3D formule: Denken+Draaien+Delen zorgt altijd voor resultaat en groei.

Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004

Durf uniek te zijn

Branding video’s zijn belangrijker dan ooit voor bedrijven die boven de massa uit willen stijgen

Mensen houden van beelden bekijken. Visuele content komt binnen. Ook is met beeld minder ondubbelzinnig het verhaal te vertellen.

Dit zijn belangrijke factoren om in te zetten wanneer je effectief contact wilt maken met jullie doelgroep. Anders gezegd: branding video’s zijn een krachtig instrument om aan jullie marketingmix toe te voegen. Ze zijn een kans om een emotionele band te creëren en jullie naamsbekendheid te vergroten. 

Een branding video, of op zijn Nederlands een merkvideo, is een krachtig marketinginstrument. Branding video’s zijn fantastisch om via beeld de bedrijfsidentiteit, de waarden, missie en kernwaarden over te brengen bij de doelgroep.

Sebastiaan van Hamond

Investeren in branding video’s is investeren in naamsbekendheid en een krachtige verbinding met de doelgroep.

Is dit waar jullie naar op zoek zijn? Neem dan contact met ons op voor een helder beeld over wat branding video’s voor jullie kunnen betekenen.

Storytelling in een pakkende branding video

Bij Mondha Media geloven we in de kracht van verhalen vertellen. Storytelling is niets nieuws. Het is de kern van hoe mensen al eeuwenlang communiceren. Met de moderne middelen van vandaag kunnen we belangrijke verhalen nog beeldender tot leven brengen. En daar maken de filmmakers van Mondha Media graag gebruik van. 

Branding video’s zijn onmisbaar geworden om corporate stories te vertellen. Het is een kans om jullie merk bijna letterlijk tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep. 

Dit is een tijd waarin videocontent niet meer weg te denken is. Of jullie nu een branding video willen laten maken voor publicatie op de eigen website, om te tonen tijdens een beurs, of willen verspreiden via een social media kanaal.

Mondha Media Sebastiaan van Hamond Fotograaf Francis Frionnet vertical

Sebastiaan van Hamond

Eigenaar en videoproducent  Linkedin in

voorbeelden

bekijk twee branding films

Csm Koopman Logistics Bedrijfsfilm Header 2d95d71b07
Mondha Media testimonial VVNL 001

Denken Draaien Delen

onze succesvolle 3D-formule

Bij het maken van een branding videocontent draait alles om het vertellen van jullie unieke verhaal. En hoewel we dat verhaal graag willen horen, nemen we het niet zomaar aan. Daarin zijn we eigenwijs. We geloven namelijk niet alleen in jullie boodschap, maar ook in het verhaal áchter het verhaal. Juist daar zit vaak de emotie die we willen delen. Het begint dus allemaal met luisteren en meedenken. Pas daarna start de fase van het schrijven van een videoscript, gevolgd door de draaidag. 

Met de productie van een branding video voegen we een menselijk element toe aan jullie verhaal. Het maken van connectie maakt namelijk het verschil. Het verschil tussen een standaard branding video en een succesvolle branding video. Het is ons doel om met branding content een positieve emotie op te roepen die een verbinding creëert met jullie doelgroep.

Sebastiaan van Hamond

Bij Mondha Media staan we klaar om u te helpen bij het vertellen van uw verhaal. Onze getalenteerde videografen zullen uw verhaal tot leven brengen met creatieve beelden en professionele productie.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw merkvideo te laten maken en uw verhaal te delen met de wereld.

we werken al met

vele mooie bedrijven en ondernemers

dit is wat ze zeggen
onze klanten over ons
Mondha Media Bedrijfsfilm Umperium Testimonial

Wesley Ludwig

Umperium

"Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor zij precies weten te visualiseren wat de klant wil en bedoelt."

Mondha Media Wervingsvideo AMC SZW Jeroen Testimonial 02

Jeroen de Vreede

June Consultancy

"Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden , en hun doelgroep, heel erg aan."

Mondha Media amc gemeente utrecht wervingsvideo filmproductie

Bianca de Leeuw

Gemeente Utrecht VGU

"Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure."

veelgestelde vragen

over het laten maken van een brandingvideo

Wat is een branding video?

Een branding video wordt ook wel een merkvideo, merkfilm, identiteitsvideo, en merkverhaalvideo genoemd. Deze benamingen geven goed weer wat het doel is van en branding video. Deze vorm van visuele marketingcontent is gericht op het versterken van de merkidentiteit. Een van de doelstellingen is het creëren van een emotionele band met de doelgroep. 

Waar worden branding video’s voor ingezet?

Een branding video wordt gebruikt om de kernwaarden, visie en cultuur van een merk te communiceren. Ze kunnen als doel hebben om het merkbewustzijn te vergroten, vertrouwen op te bouwen bij de doelgroep, maar ook om leads te creëren. Branding video’s zijn ook een instrument om nieuwe producten of diensten te introduceren, of om een merk op een creatieve en onderscheidende manier te presenteren.

Wat is het verschil tussen een branding video, een bedrijfsfilm en een corporate video?

Deze termen worden inderdaad vaak door elkaar gebruikt. Toch zijn er wat kleine verschillen tussen de verschillende soorten videocontent. Een branding video richt zich specifiek op het versterken van de merkidentiteit en het creëren van een emotionele connectie met de doelgroep. Een bedrijfsfilm kan meer gericht zijn op het vertellen van het verhaal van het bedrijf en het presenteren van de activiteiten, terwijl een corporate video een bredere toepassing kan hebben, zoals marketing, interne communicatie, werving, en klantrelaties.

Hoe helpt een branding video bij het vergroten van onze merkbekendheid?

‘Ster’ van jullie branding video is het verhaal dat verteld wordt. Het doel is het vertellen van een verhaal dat resoneert met de doelgroep. We maken dus nooit zomaar een branding video volgens het principe : ‘u vraagt wij draaien’. Waarom niet? Omdat we verder willen denken: dieper en creatiever. Een eerste briefing dient daarvoor als uitgangspunt. Door consistentie te behouden in de boodschap en vooral goed voor ogen te houden wie de doelgroep is en waar deze zich bevinden, maken we branding video’s die een blijvende indruk achterlaten. 

Welke elementen zijn kenmerkend voor een branding video?

Belangrijk is dat de branding video één duidelijk verhaal vertelt. Zijn er meerdere boodschappen over te brengen, laat dan meerdere video’s maken. Het is daarnaast belangrijk om de video af te stemmen op de behoefte van de doelgroep. Dit vraagt om een vorm van omdenken en goed weten wie de doelgroep is. Daar gaan we samen met jullie mee aan de slag. 

Wat kost een brandingvideo?

De kosten voor het laten maken van een brandingvideo zijn afhankelijk van allerlei factoren, zoals de duur van de opnames, hoeveel locaties we gaan bezoeken, grootte van de benodigde filmcrew en hoeveelheid special effects. Wij stellen daarom altijd van tevoren een vast budget samen en maken duidelijke afspraken over de kosten. Zo is de factuur voor niemand een verrassing.

De meeste brandingvideo's die we maken liggen qua budget tussen de €5.000,- en €10.000,-.

De productie van de bedrijfsfilm is klaar en gaat met trots online. Dan wil je ook weten wat het resultaat is, want natuurlijk wil je weten of de investering het waard was. Er zijn verschillende KPI's (Key Performance Indicators) die je daarvoor kunt raadplegen. Waaronder: de tijdsduur dat bezoekers blijven kijken, het toenemen van interacties, toenemend verkeer en het aantal klikken dat de film scoort. Elke statistiek op zich zegt niet zoveel. Vooral wanneer ze samen worden gebruikt, geven ze u waardevolle informatie over de vraag of de bedrijfsfilm het beoogde doel en de beoogde doelgroep bereikt. 

wie wij zijn?

ons verhaal

Mondha Media Employer brand video gemeente Leusden 003

Wij zijn nieuwsgierig. We nemen net zo graag een kijkje achter de schermen bij een passievolle ondernemer als bij een overheidsinstelling.

Overal luisteren we vol enthousiasme naar de verhalen van medewerkers, klanten of het management. En leggen ze samen met de werkzaamheden, producten of diensten vast.

Aandacht voor echte verhalen van mensen, gefilmd vóór mensen. Dat zie je en dat voel je in al onze videoproducties.

Vanuit onze filmstudio in Den Haag werken we door heel Nederland en soms ver daarbuiten.

Samen jouw brandingvideo maken?

Neem contact op

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Bel met Sebastiaan

+31 6 81 55 44 79

Stuur een app

Whatsapp