GU Programmabeheersing.mp4.00 00 45 11.Still001
Corporate video laten maken?

Doe het volgens de Mondha 3D-methode: denken, draaien, delen voor succes!

Alles op maat

Video's volledig op jouw wensen, doelen en doelgroep afgestemd voor de beste ROI.

Efficiënte aanpak

We kunnen volledig zelfstandig aan de slag. Zo kun jij je blijven focussen op je eigen taken.

Prettige samenwerking

We inspireren je met frisse ideeën, geven advies en maken het filmen leuk.

Blijven groeien

Onze 3D formule: Denken+Draaien+Delen zorgt altijd voor resultaat en groei.

Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004

Durf uniek te zijn

Overweegt u een corporate video te laten maken?

Bij Mondha Media maken we creatieve, aansprekende en pakkende corporate video’s die de  bedrijfsidentiteit en beoogde boodschap helder en effectief overbrengen bij de juiste doelgroep.

Met name dat laatste is een belangrijk punt. Want films maken mag dan onze passie zijn, zonder dat de productie de juiste doelgroep ‘raakt’, hebben we ons werk niet goed gedaan.

Ons doel is daarom even simpel als effectief: wij produceren video's die uw doelen realiseren en meetbare resultaten opleveren.

Doortastende aanpak dankzij onze 3D-formule

We hebben geen illusies: we zijn niet de enige die corporate video’s maken. Ook wij moeten onderscheiden zijn. Dit doen we met onze 3D-formule. 

Denken + Draaien + Delen = Resultaat

Onze aanpak is daarmee uniek. We beginnen met het grondig doornemen van uw doelstellingen en doelgroep, vervolgens produceren we hoogwaardige content en tot slot zorgen we ervoor dat uw video op de juiste kanalen wordt gedeeld voor maximale impact.

Een corporate video is een krachtig instrument om uw bedrijf te presenteren en uw boodschap te verspreiden. Bij Mondha Media geloven we in de kracht van storytelling. Onze video's vertellen uw verhaal op een authentieke en boeiende manier, waardoor uw merk onvergetelijk wordt.

Mondha Media Sebastiaan van Hamond Fotograaf Francis Frionnet vertical

Sebastiaan van Hamond

Eigenaar en videoproducent  Linkedin in

Sebastiaan van Hamond

Wilt u ook indruk maken met een indrukwekkende corporate video?

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

voorbeelden

bekijk twee corporate video's

Csm Koopman Logistics Bedrijfsfilm Header 2d95d71b07
Mondha Media testimonial VVNL 001

we werken al met

vele mooie bedrijven en ondernemers

dit is wat ze zeggen
onze klanten over ons
Mondha Media Bedrijfsfilm Umperium Testimonial

Wesley Ludwig

Umperium

"Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor zij precies weten te visualiseren wat de klant wil en bedoelt."

Mondha Media Wervingsvideo AMC SZW Jeroen Testimonial 02

Jeroen de Vreede

June Consultancy

"Mondha Media verstaat de kunst op een persoonlijke manier een boodschap over te brengen. Dat spreekt gemeenten en andere overheden , en hun doelgroep, heel erg aan."

Mondha Media amc gemeente utrecht wervingsvideo filmproductie

Bianca de Leeuw

Gemeente Utrecht VGU

"Superfijne samenwerking, professioneel en zeer kundig. Door hun goede ideeën krijgen de vacatures veel meer exposure."

veelgestelde vragen

over het laten maken van een corporate video

Wat is een corporate video? 

We snappen de vraag, want deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Maar helemaal hetzelfde zijn een corporate video en een bedrijfsfilm niet. Er is een verschil in focus en vaak ook is het doel waarvoor de video wordt ingezet net wat anders. Een bedrijfsfilm heeft vaak een meer gestructureerde verhaallijn en een focus op het bedrijfsverhaal, terwijl een corporate video veelzijdiger kan zijn in doel en inhoud.

Wat is het verschil tussen een corporate video en een bedrijfsfilm?

Een branding video wordt gebruikt om de kernwaarden, visie en cultuur van een merk te communiceren. Ze kunnen als doel hebben om het merkbewustzijn te vergroten, vertrouwen op te bouwen bij de doelgroep, maar ook om leads te creëren. Branding video’s zijn ook een instrument om nieuwe producten of diensten te introduceren, of om een merk op een creatieve en onderscheidende manier te presenteren.

Wanneer kies je specifiek voor een corporate video?

Het antwoord op deze vraag ligt in de vraag welk doel de video heeft. Net als elke film of video die we maken, start de productie daarvan met een duidelijk plan. Vragen die wij jullie stellen om tot de juiste vorm en inhoud te komen zijn onder andere: Wat is het specifieke doel van de video? Moet de video gericht zijn op het aantrekken van nieuwe klanten, het informeren van medewerkers, of het promoten van een nieuw product? Welke boodschap willen we overbrengen en hoe past dit binnen de communicatiestrategie van het bedrijf? Wie zijn de beoogde kijkers en wat zijn hun interesses, behoeften en verwachtingen? Op basis van deze vragen en meer kunnen we bepalen of een corporate video de juiste communicatie vorm is. 

Welke rol speelt storytelling bij een corporate video?

Storytelling maakt altijd deel uit van een corporate video. Storytelling – een hip woord voor het insluiten van emotie bij het geven van informatie - helpt om een emotionele connectie met het publiek op te bouwen en de boodschap te laten binnenkomen. Een goed verhaal vertellen vergroot de impact. De boodschap wordt beter onthouden. Ook verhoogt het de kans dat de video spontaan wordt gedeeld onder gelijkgestemden of mensen met gelijke interesse. 

Hoe meten we straks het succes van onze corporate video? 

Het effect en het succes van een corporate video kan worden gemeten aan de hand van verschillende criteria, waaronder het aantal views, likes, shares en reacties op sociale media en de gemiddelde kijktijd. Ook de conversieratio (het aantal mensen dat na het bekijken van de video over gaat tot de gewenste actie is een indicatie. Door deze gegevens te analyseren, kun je beoordelen hoe goed de video presteert.  

Zijn er trends te ontdekken op het  gebied van corporate video's?

Natuurlijk willen we iets tofs neerzetten. De vraag of er trends te ontdekken zijn is dan ook best logisch. Je wilt de plank tenslotte niet misslaan met een te lange, te saaie of niet aansprekende video’s. Er zijn zeker trends in de filmwereld te ontdekken. Kijk maar eens terug naar een film uit de jaren 70. Deze bevatten minder actie en veel langere scènes dan we nu gewend zijn. Ook zijn er meer technieken zoals animatie om film de identiteit te geven die bij het doel past. Enkele trends op het gebied van corporate video's zijn onder meer het gebruik van interactieve video's, fotografie en animaties om een meeslepende ervaring te bieden. 

Wat kost een brandingvideo?

De kosten voor het laten maken van een brandingvideo zijn afhankelijk van allerlei factoren, zoals de duur van de opnames, hoeveel locaties we gaan bezoeken, grootte van de benodigde filmcrew en hoeveelheid special effects. Wij stellen daarom altijd van tevoren een vast budget samen en maken duidelijke afspraken over de kosten. Zo is de factuur voor niemand een verrassing.

De meeste brandingvideo's die we maken liggen qua budget tussen de €5.000,- en €10.000,-.

De productie van de bedrijfsfilm is klaar en gaat met trots online. Dan wil je ook weten wat het resultaat is, want natuurlijk wil je weten of de investering het waard was. Er zijn verschillende KPI's (Key Performance Indicators) die je daarvoor kunt raadplegen. Waaronder: de tijdsduur dat bezoekers blijven kijken, het toenemen van interacties, toenemend verkeer en het aantal klikken dat de film scoort. Elke statistiek op zich zegt niet zoveel. Vooral wanneer ze samen worden gebruikt, geven ze u waardevolle informatie over de vraag of de bedrijfsfilm het beoogde doel en de beoogde doelgroep bereikt. 

wie wij zijn?

ons verhaal

Mondha Media Employer brand video gemeente Leusden 003

Wij zijn nieuwsgierig. We nemen net zo graag een kijkje achter de schermen bij een passievolle ondernemer als bij een overheidsinstelling.

Overal luisteren we vol enthousiasme naar de verhalen van medewerkers, klanten of het management. En leggen ze samen met de werkzaamheden, producten of diensten vast.

Aandacht voor echte verhalen van mensen, gefilmd vóór mensen. Dat zie je en dat voel je in al onze videoproducties.

Vanuit onze filmstudio in Den Haag werken we door heel Nederland en soms ver daarbuiten.

Samen jouw corporate video maken?

Neem contact op

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Bel met Sebastiaan

+31 6 81 55 44 79

Stuur een app

Whatsapp