Persoonlijke boodschap met een interactieve film

Trek je doelgroep je organisatie in

Maak je boodschap persoonlijk. Laat de kijker een rol spelen in jouw film. Hoe? Door je doelgroep invloed te geven op je filmverhaal. Het is hypermoderne techniek die we toepassen op je bedrijfsfilm of wervingsfilm.

Uniper hybrid battery corporate video employer branding
Gemeente Zaanstad wervingsfilm 002

Trek je doelgroep nóg meer je organisatie in

Met een bedrijfsfilm onderscheid je jouw organisatie. Daar ben je inmiddels van overtuigd. Maar Mondha Media gaat nog een stap verder. We geven de doelgroep een kans invloed uit te oefenen op jouw verhaal.

Personaliseer je boodschap

Personaliseer je film. Een bijzondere ervaring. Je spreekt je kijker persoonlijk aan. Deze voelt zich gezien, gehoord en begrepen. De eerste ‘klik’ met je bedrijf is een feit. Interactie met de kijker maakt het compleet. Een gepersonaliseerde videoboodschap is al heel cool. Eén film die toch elke kijker persoonlijk aanspreekt. Onderscheidend en effectief.

Vergroot de actiebereidheid van je doelgroep

Nog sterker wordt het effect op jouw prospect, wanneer we de film responsive maken. De kijker kan door middel van keuzes het verloop van de film bepalen. Zo werkt je film toe naar een einde waarbij de kijker het snelst bereid is om actie te ondernemen.

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp