Groei met video marketing

Je krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk

Of je budget nu €2.500,- of €25.000,- is. Het is zonde van het geld als de video content niet jouw doel behaald. Onze videomarketing zorgt ervoor dat jouw verhalen op de juiste plekken zichtbaar worden en hun doel behalen.

Storytelling Mondha Media Bedrijfsfilm
Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004

Altijd en overal een helder merkverhaal

Geen losse flodders, maar een sterke strategie.

Een sterke strategie, geen losse flodders

Elke week je bedrijfsfilm posten op social media werkt helaas averechts. Het gaat om de ideale mix van content via de juiste kanalen. Daarom denken wij altijd strategisch met je mee.

We richten onze videoproducties zo in, dat we zoveel mogelijk content maken die je meermaals kunt inzetten op diverse platforms. Denk bijvoorbeeld aan short form video op YouTube of social media.

Csm Koopman Logistics Bedrijfsfilm Header 2d95d71b07

Koopman Logistics

500d Annatommie mc  Utrecht 51088306

Annatommie

De kracht van video marketing

Blijf zichtbaar bij je doelgroep

Professionele uitstraling

Het online gebruik van beelden en video neemt alsmaar toe. Toch is het belangrijk niet zomaar wat te filmen en online in te zetten zonder plan. Als professioneel bedrijf wil je tenslotte ook professioneel overkomen bij degene die je wilt aanspreken met de films.

Heldere werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking en brainstorm sessie waarin we graag van je horen wat het bedrijf doet, wat de visie van je bedrijf is en als het mogelijk is nemen we graag een kijkje binnen het bedrijf. We kijken samen welke doelen en doelgroep je wilt bereiken en hoe we deze gaan bereiken.     Lees meer over onze 3D werkwijze.

Maatwerk

Alles wat wij doen is helemaal op maat gemaakt voor jouw merk en doelen. Voor de meeste opdrachtgevers verzorgen we de videoproductie van A tot Z. Weet je al helemaal wat je nodig hebt of heb je zelf al een script in gedachten? Dan kunnen we er direct mee aan de slag en vertalen we deze naar een filmproductie. In alle gevallen zorgt onze werkwijze dat het verhaal, de beelden en de emotie naadloos aansluiten bij jouw merk identiteit en dus jouw specifieke doelgroep activeert.

Vertel verhalen op de juiste manier

Mondha Media helpt al meer dan 10 jaar bedrijven hun eigen unieke verhalen op een aantrekkelijke manier te vertellen met beeldverhalen. Onze beeldverhalen combineren storytelling, professionele beelden, emotie en videomarketing tot effectieve films die perfect passen in jouw customer journey, salesfunnel, op je site en social media.

Wat kost een videoproductie?

De kosten voor een videoproductie variëren. We kijken altijd hoe we de totale productie zo effectief mogelijk kunnen inrichten qua tijd en kosten. Om je een indicatie te geven, de meeste producties liggen qua budget tussen de €2.500,- en €5.500,-.

Honescon Video Branding 002

Samen mooie video's maken?

Neem contact op

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001
Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp