Zichtbaar met een bedrijfsfilm

Meer exposure, leads en  klanten

Je hebt een prachtig bedrijf. Laat dat dan ook zien! Met een bedrijfsfilm onderscheid je jouw organisatie. Jouw verhaal is immers uniek. Vertel op een krachtige en beeldende manier wat de missie, visie en waarden van je bedrijf zijn. Door te laten zien wat jouw organisatie doet en waar het voor staat, zal jouw publiek zich meer verbonden voelen met je merk.

Storytelling Mondha Media Bedrijfsfilm
Uniper hybrid batterij bedrijfsfilm projectfilm 004

Je bedrijf in de spotlight

Geef een kijkje achter de schermen. Laat zien waarom jullie expert zijn in je vakgebied. Laat de passie van de ondernemer of de medewerkers voor het vak zien. We zorgen dat de kijkers het juiste gevoel krijgen bij je onderneming en tot actie overgaan.

Zorg dat je doelgroep je weet te vinden

Elke week je bedrijfsfilm posten op social media werkt helaas averechts. Gelukkig denken wij met je mee om jouw content te maximaliseren. Vaak filmen we tegelijk met de bedrijfsfilm diverse beelden voor short form of social content. Deze korte clips zetten we in op social media om jouw doelgroep te bereiken en aan te sporen jouw site te bezoeken of je te volgen. De eerste stap naar meer klanten.

Csm Koopman Logistics Bedrijfsfilm Header 2d95d71b07

Koopman Logistics 

500d Annatommie mc  Utrecht 51088306

Annatommie

De kracht van een bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm blijft zeker 5 jaar actueel

Professionele uitstraling

Het online gebruik van beelden en video neemt alsmaar toe. Toch is het belangrijk niet zomaar wat te filmen en online in te zetten zonder plan. Als professioneel bedrijf wil je tenslotte ook professioneel overkomen bij degene die je wilt aanspreken met de film. Een goede bedrijfsfilm blijft een aantal jaren actueel en is een goede investering, mits op de juiste manier aangepakt.

Heldere werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking en brainstorm sessie waarin we graag van je horen wat het bedrijf doet, wat de visie van je bedrijf is en als het mogelijk is nemen we graag een kijkje binnen het bedrijf. We kijken samen welke doelen en doelgroep je wilt bereiken en hoe we deze gaan bereiken. Ook luisteren we naar de boodschap, het verhaal dat je wilt vertellen. Of we gaan juist op zoek naar de verhalen. Vervolgens komen wij vrijblijvend met een creatief voorstel passend bij jouw wensen. Lees meer over onze 3D werkwijze.

Maatwerk

Alles wat wij doen is helemaal op maat gemaakt voor jouw merk en doelen. Voor de meeste opdrachtgevers verzorgen we de videoproductie van A tot Z. Weet je al helemaal wat je nodig hebt of heb je zelf al een script in gedachten? Dan kunnen we er direct mee aan de slag en vertalen we deze naar een filmproductie. In alle gevallen zorgt onze werkwijze dat het verhaal, de beelden en de emotie naadloos aansluiten bij jouw merk identiteit en dus jouw specifieke doelgroep activeert.

Vertel verhalen op de juiste manier

Mondha Media helpt al meer dan 10 jaar bedrijven hun eigen unieke verhalen op een aantrekkelijke manier te vertellen met beeldverhalen. Onze beeldverhalen combineren storytelling, professionele beelden, emotie en videomarketing tot effectieve films die perfect passen in jouw customer journey, salesfunnel, op je site en social media.

Honescon Video Branding 002

Samen jouw bedrijfsfilm maken?

Neem contact op

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een discovery call

Calendly

Bezoek onze filmstudio

Maanweg 20, Den Haag

Stuur een app

Whatsapp