Bedrijfsfilm voor Koopman Logistics

veelzijdig bedrijf in beeld

Face thinking thin

denken

Koopman logistics is een logistiek familie bedrijf wat zich bezighoudt met het vervoeren van (nieuwe) auto’s, pakketten en overige vracht. Daarnaast hebben ze hun eigen garage, van schoonspuiten tot uitdeuken en spuiten. Met de nieuwe branding willen ze graag meer de focus leggen op de vele personen die bij Koopman werken in plaats van de vele vrachtwagens. Met dit gegeven zijn we aan de slag gegaan, met deze bedrijfsfilm als resultaat.

In samenwerking met TROI Studio hebben we de nieuwe bedrijfsfilm van Koopman Logistics geproduceerd. Geheel passend bij de nieuwe branding en vernieuwde website. Op basis van een briefing hebben we het script gemaakt, de voice over geschreven en de opnames gepland.

Clapperboard thin

draaien

We zijn met een crew van 3, drie dagen op pad geweest om opnames te maken bij de Koopman locaties in Amsterdam, Groningen en Limburg. Op de diverse locaties gebeurt namelijk een hoop in korte tijd. We hebben daarom met 2 cameramannen gewerkt om geen moment te missen. 

Projector thin

delen

De bedrijfsfilm is te vinden op de website van Koopman Logistics en is in het Nederlands en Engels ingesproken. Daarnaast hebben we van de vele beelden een website header video gemaakt welke als achtergrond op de website speelt.