Hoe werkt de lucht- en stofzuigerunit van Air-serv?

explainervideo's voor pomphouders en gebruikers

Face thinking thin

denken

Bijna iedereen kent de bandenpomp en stofzuiger units van AIR-serv wel. Ze staan bij bijna alle tankstations in Nederland. Wij hebben 2 instructiefilms geproduceerd:

Video voor gebruikers

Voor mensen die nog niet precies weten hoe de units werken, hebben we een heldere instructiefilm gemaakt. Deze video zal online en bij diverse tankstations op schermen te zien zijn. Zo zorgen we dat er vaker gebruik gemaakt wordt van de machines en dus meer omzet.

Video voor pomphouders

Voor de pomphouders hebben we een instructievideo gemaakt waarin we tonen hoe men kleine reparaties zelf kan uitvoeren. Dit moet ervoor zorgen dat de units minder vaak storing hebben en zorgen dus voor een kostenbesparing op het onderhoud en meer gebruik.

Beide video's zijn ook gemaakt voor Duits- en Franstalige markt. Dit zijn nieuwe markten voor AIR-serv die ze met deze films willen bereiken.

Clapperboard thin

draaien

Het bleek niet mogelijk om de filmopnames te maken bij een tankstation. Mede omdat de machines vaak voorzien worden van het logo van het desbetreffende tankstation en we er juist voor wilden zorgen dat iedereen zich aangesproken zou voelen bij de beelden. De opnames vonden daarom plaats in de werkplaats van Air-Serv. Door te werken met veel close up opnames is bijna niet te zien dat de machine daar staat.

Projector thin

delen

De films zijn te vinden op de schermen bij diverse tankstations en worden door Air-serv gebruikt om nieuwe klanten (pomphouders) te werven.