Honescon videoproducties

de juiste films voor de salesfunnel

Face thinking thin

denken

Barry Kouer en Cees Verbree zijn de business coaches van Honescon. Ze zijn aan de slag gegaan met hun online salesfunnel en hebben een nieuwe website laten bouwen. Om zichzelf en de trainingen zichtbaarder te maken hebben we de bestaande funnel eens goed bekeken.

We hebben uiteindelijk gekozen de salesfunnel op 3 plekken van beeldverhalen te voorzien om het beste resultaat te behalen. Bij de beeldverhalen focussen we ons vooral op de persoonlijkheden Cees en Barry. De doelgroep wil namelijk weten wie ze zijn, het gevoel moet kloppen. Door zowel kennis te delen als de energie van beide heren in beeld te brengen bereiken we dit doel.

Clapperboard thin

draaien

Social Clips: In 1 dag tijd hebben we 16 korte social video's opgenomen van ongeveer 1 minuut.


Founding Story: Wie zijn Cees Verbree en Barry Kouer? Hoe hebben zij elkaar leren kennen? Waarmee helpen zij MKB ondernemers en wat zijn hun drijfveren? In deze 'founding story' krijg je een goed beeld van de mensen achter Honescon.


Testimonials: We hebben 3 testimonial films opgenomen met bestaande klanten van Honescon. Testimonial video's zijn ideaal om mensen te overtuigen waarom ze zaken met je moeten doen.

Projector thin

delen

Social Clips: De korte video's zijn ondertiteld en worden om de week gepost op social media kanalen van Honescon. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid van het merk en Cees en Barry. Het aantal bezoekers naar de website is hierdoor toegenomen. VOORBEELD


Founding Story: Wanneer je op de website bent aangekomen en je wilt meer weten van Cees en Barry, dan kun je deze film bekijken op de Over ons pagina.

Testimonials: Wil je meer weten over de ervaring van klanten met Honescon? Dan kun je op de referenties pagina de 3 testimonial films bekijken.