Three Kings van Vink Bouw

trek investeerders aan voor je project

Face thinking thin

denken

De silos op Zeeburgereiland zullen worden verbouwd tot een modern urban centrum. De silo’s zijn door Architectenbureau TANK en ontwikkelcombinatie Vink Bouw en Grayfield tot indrukwekkende iconen gemaakt, zonder afbreuk te doen aan de rauwheid van de bestaande silo’s. De dakterrassen van de silo’s blijven bestaan én blijven openbaar toegankelijk. Door de ruimte die tussen de silo’s en de opbouwen is gelaten benadrukken de opbouwen zowel de eigenheid van de bestaande silo’s, als de eigenzinnigheid van de nieuwe invulling.

Wij zijn door Vink Bouw gevraagd om een video te maken waarin het concept wordt uitgelegd. Met als doel investeerders aan te trekken.

Clapperboard thin

draaien

De omgeving van de silos is volgebouwd dus hebben we besloten binnen in een van de silos te gaan filmen. Een mooie rauwe lokatie passend bij de boodschap. De visie van de opdrachtgever hebben we laten vertellen en uitbeelden door een acteur in de rol van expert.

Op de filmdag hebben we even gepuzzeld hoe we de grote lampen en camera spullen naar binnen kregen door de kleine tunnelbuis van 1 meter doorsnede. Dat is uiteindelijk gelukt en mede dankzij het duidelijke script hebben we in 1 dag de opnames binnen en buiten gemaakt.

Projector thin

delen

De investeerders zijn inmiddels gevonden en de bouw is begonnen.

Executive producer: TROI Studio
Concept & Productie: Mondha Media
Camera / Edit / Kleur bewerking: Sebastiaan van Hamond
Assistent: Stuart Sheppard
Gaffer / Licht: Cinelicht
Audio bewerking: Faboem
Acteur: Charlie May