Umperium

nieuwe klanten werven

Face thinking thin

denken

Umperium is een startupbedrijf dat personeel levert voor zorginstellingen. Ze willen graag meer zichtbaarheid en helder uitleggen waarom hun O.S.D. (ondersteuner specifieke doelgroepen) van grote toegevoegde waarde is voor hun doelgroep.

Samen met Wesley Ludwig en Peter van der Velden hebben we gekeken hoe we hun doel gaan bereiken binnen het budget dat ze daarvoor hadden. Daar is de volgende strategie uit gekomen:

  • Voor we uberhaupt gingen filmen was het nodig de website van Umperium aan te pakken. We hebben samen met onze website partner een nieuwe wordpress onepager gemaakt.
  • We produceerde een bedrijfsfilm, diverse korte socials en een wervingsvideo
  • Tijdens de opnamen hebben we ook professionele foto's laten maken die ingezet kunnen worden op social
  • Uit de video's hebben we 45 stills gemaakt die ook inzetbaar zijn op social
Clapperboard thin

draaien

We hebben voor de films een script uitgewerkt. We hebben 1 filmdag gepland en hiervoor een draaiboek opgesteld om effectief te kunnen draaien.

Umperium heeft voor ons een prachtige filmlocatie geregeld bij Zonnestraal in Hilversum. Hier hebben we in een dag tijd diverse scenes met personeelsleden van Umperium en figuranten gefilmd. Afsluitend hebben we Wesley Ludwig uitgebreid geinterviewd over allerlei onderwerpen.

Projector thin

delen

De bedrijfsfilm van Umperium heeft een mooie plek gekregen op de nieuwe website.

De social video's en foto's worden wekelijks gepost door Umperium.

Deze combinatie van media heeft al diverse leads opgeleverd.

Testimonials

Wat Wesley zegt:

"Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed geluisterd naar de klant waardoor zij precies weten te visualiseren wat de klant wil en bedoelt. Umperium- veilig met zorg- hoeft niet meer verder te zoeken voor de volgende producties die eraan staan te komen!"

Wat Peter zegt:

"Voor een professionele en aansprekende weergave van jouw bedrijf ben je bij Mondha Media aan het juiste adres. Sebastiaan en zijn medewerkers luisteren goed naar wat je wilt en weten de belangrijkste zaken goed in de video weer te geven. Hierbij letten ze op alle details, zoals geluid, licht, decor en zorgen ze uiteraard dat de boodschap helder en duidelijk wordt overgebracht. Kortom, een aanrader!"