Uniper B2B Projectfilm

hybride batterijen voor de toekomst

Face thinking thin

denken

Uniper heeft een hybrid battery ontwikkeld op de locatie van hun krachtcentrale op de Maasvlakte in Rotterdam. Deze batterij dient als buffer tussen het energienet van TenneT en de krachtcentrale, en zorgt dat het energienet gebalanceerd blijft bij het toenemende aanbod van o.a. zon en wind energie. In deze video leggen Rodger de Bruin, Projectmanager, en Timothy Kleijn, Field engineer, van Uniper uit hoe het project werkt. Patrick van de Rijt van TenneT geeft zijn visie op het project.

Doel van de film is om het project uit te leggen aan B2B klanten van Uniper.

Clapperboard thin

draaien

Pre Productie: Van beide engineers kregen we een pagina's dik verslag met uitleg over het project. Dit hebben wij verwerkt in een script en teruggebracht naar een film van 2:40 minuut.

Productie: De opnames hebben we in 1,5 dag met 2 cameramannen en geluidsman gemaakt. Hiermee kunnen we snel afwisselen tussen 2 camera hoeken tijdens de interviews, wat zorgt voor een vlotte video.

Projector thin

delen

De video is Nederlands gesproken en zowel in het Nederlands als Engels ondertiteld en geplaats op de social media en Youtube kanaal van Uniper.