Wervingsvideo's Veilig Thuis Verpleegkundig Team

een serie inspirerende wervingsvideo's

Face thinking thin

denken

Veilig Thuis Verpleegkundig Team is het team dat ambulante (niet geplande) acute zorg biedt in de regio Zoetermeer en Midden-Holland. Dat is thuiszorg, maar dan op een acute basis, vaak bij mensen die in nood verkeren. Om acute zorgmedewerker te worden heb je ook iets meer nodig dan alleen je opleiding MBO-4 verpleegkunde. Als zorgcommando heb je inventiviteit, doorzettingsvermogen, een dosis gezond verstand en zeker lef nodig. 

Conceptcreatief Jacco van der Graaf heeft voor Veilig Thuis een nieuwe concept bedacht om op te vallen en zo nieuwe werknemers te werven. Dit concept vormt de basis van de zorgcommando. Samen met Jacco hebben wij het concept vertaald naar 3 wervende video's geinspireerd door de stijl van tv-programma Hunted.

Clapperboard thin

draaien

Zodra we het script voor de 3 video's rond hadden hebben we een lange maar strakke opnamedag gepland. Waarbij we steeds een video in de ochtend, middag en avond hebben gefilmd. Het kantoor van Veilig Thuis in Waddinxveen hebben we omgetoverd tot filmstudio. Diverse filmlampen, twee camera's en microfoons voor het vastleggen van de interviews. En daarnaast hebben we een auto van Veilig Thuis volgehangen met 3 actiecams. We zijn de lucht ingegaan met onze drone. En we hebben zowel in als buiten de auto opnames gemaakt van de acties.

Voor de montage hebben we gekozen de actiebeelden een flinke blauwtint mee te geven, geheel passend bij de huisstijl. Uiteraard zijn de films weer voorzien van audionabewerking en ondertiteling.

Projector thin

delen

De wervingsvideo's zijn te vinden op de website van Veilig Thuis Verpleegkundig Team en op de social media.