Wij vertellen verhalen

Wij weten alles over het maken van videoproducties. Daar komt vaak een hoop bij kijken. We gaan je natuurlijk niet lastig vallen met allerlei vakjargon en technische details. Daarom hebben wij onze werkwijze in een eenvoudig 3D model samengevat. Zo kun je snel en overzichtelijk zien hoe wij voor jou aan de slag gaan.

Wij werken volgens ons 3D model

Denken

Jij vertelt ons jouw verhaal en wij adviseren welk type videoproductie het meest geschikt is om jouw verhaal te vertellen.

Samen kijken we naar de doelen en doelgroep die je met de video wilt bereiken. En via welke (online) kanalen je de video wilt inzetten. Hiervoor werken we ook graag samen met jouw eigen marketeers of een van onze marketing partners.

Door al deze punten in de beginfase helder te hebben, kunnen we doelgericht aan de slag.

Draaien

Op basis van onze gesprekken maken we een concept. Na goedkeuring gaan we vervolgens aan de slag met het script en draaiboek. Zo weten we precies wat we gaan draaien en kunnen we de juiste mensen inschakelen.

We regelen alles en iedereen die nodig is om jouw videoproductie te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan drones, acteurs, diverse camera’s. Niets is ons te gek. We zorgen er wel altijd voor dat we binnen budget blijven en nooit meer mensen of apparatuur inzetten dan nodig.

Na het filmen starten we met de montage van jouw video. Binnen 2 weken na laatste opname leveren we het eindresultaat.

Delen

Je ontvangt de videoproductie in een door jouw gewenst formaat en kunt hem vol trots gaan delen.

We helpen je graag bij het online plaatsen en delen van de video. Wij zijn namelijk ook trots op onze videoproducties en laten ze graag aan de wereld zien.

Indien gewenst werken we samen met marketeers en webdesigners om ervoor te zorgen dat jouw video zijn maximale impact en doel bereikt.

Laten we aan de slag gaan

Nu weet je hoe wij te werk gaan. En wij zijn ook erg benieuwd hoe het er bij jou aan toe gaat. We komen daarom graag langs om kennis te maken met jou, je bedrijf of organisatie. Geheel vrijblijvend uiteraard. Graag tot snel.

Laat ons jouw verhaal vertellen