Wij vertellen verhalen

Er komt een hoop kijken bij het maken van de juiste videoproductie voor jouw unieke verhaal. Het meeste gebeurt achter de schermen en daar hoef jij je natuurlijk geen zorgen over te maken. Daar zijn wij voor.
Lees op deze pagina over onze werkwijze.

Wij vertellen verhalen

Er komt een hoop kijken bij het maken van de juiste videoproductie voor jouw unieke verhaal. Het meeste gebeurt achter de schermen en daar hoef jij je natuurlijk geen zorgen over te maken. Daar zijn wij voor.
Lees op deze pagina over onze werkwijze.

Werkwijze

Waarom video?

Je hebt het zelf vast ook al opgemerkt. Er is een toename van het gebruik van video’s op social media platformen en mobiele apparaten. Dat is natuurlijk niet zomaar. Onderzoeken wijzen uit dat je met video een grotere doelgroep bereikt dan met geschreven tekst en tevens de aandacht langer vasthoudt. Daarnaast is Youtube de nummer 2 zoekmachine ter wereld. Reden genoeg om met video jezelf, je bedrijf of organisatie te presenteren.

Authentieke verhalen, geen gladde sales praatjes

Wat voor videoproductie heb ik nodig?

We hebben diverse manieren om jouw verhaal te verfilmen. Wel geloven wij dat authentieke verhalen de aandacht beter vasthouden en daardoor een grotere impact hebben bij je doelgroep. Je laat je doelgroep in korte tijd en op een transparante manier zien waar je voor staat en wat jij, je product of dienst voor ze kan betekenen. Je kan je verhaal zelf vertellen, zowel in beeld als buiten beeld. Je kunt je collega’s of klanten laten spreken in een testimonial video. Jouw verhaal door een professionele voice-over laten inspreken. Of gewoon de beelden voor zichzelf laten spreken.

Echte mensen, echte verhalen, meer impact

Onze werkwijze bestaat simpel gezegd uit 8 stappen die hieronder beschreven staan.

Impressie

Wat wij allemaal filmen? Teveel om op te noemen. Bekijk onze showreel om een beeld te krijgen van de diversiteit van onze videoproducties.

Onze 8 stappen

Welke boodschap

We kijken samen naar de boodschap die je wil overbrengen

Wat is je doel

Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid, leads genereren, informatie geven aan klanten of personeel, producten of diensten in de markt zetten

Je doelgroep

We bekijken kritisch wie je doelgroep is en waar ze zich bevinden. Is dat op social media, en welke dan? Of komen ze op je site, in je winkel of bij je op de beurs?

Aanpak

We bekijken welke stijl video en/of animatie op de beste manier jouw verhaal vertelt

Script

Wij schrijven op basis van alle informatie die we hebben verzameld een script en maken eventueel een storyboard. Zo wordt duidelijk wat we gaan filmen

Filmen

Na goedkeuring van het script gaan we de opnames plannen en kunnen we gaan filmen

Oplevering

Je krijgt een eerste versie van de video en we verwerken de eventuele aanpassingen. Als de video klaar is krijg je de video van ons in het door jouw gewenste formaat

Marketing

We helpen je ook graag met het online plaatsen van de video en het promoten via social media

Laten we aan de slag gaan

Nu je weet hoe we werken zijn wij ook erg benieuwd hoe het er bij jou aan toe gaat. We komen daarom graag langs om kennis te maken met jou, je bedrijf of organisatie. Geheel vrijblijvend uiteraard. Graag tot snel.