Wij vertellen verhalen

Wij weten alles over het maken van videoproducties. Daar komt vaak een hoop bij kijken. We gaan je natuurlijk niet lastig vallen met allerlei vakjargon en technische details. Daarom hebben wij onze werkwijze in een eenvoudig 3D model samengevat. Zo kun je snel en overzichtelijk zien hoe wij voor jou aan de slag gaan.

Wij werken volgens ons 3D model

Denken

Jij vertelt ons jouw verhaal en wij adviseren welk type videoproductie het meest geschikt is om jouw verhaal te vertellen.

We kijken ook naar de doelen en doelgroep die je met de video wilt bereiken. En via welke (online) kanalen je de video wilt inzetten.

Door deze punten in de beginfase helder te hebben, kunnen we doelgericht aan de slag.

Draaien

Op basis van onze gesprekken maken we een concept. Na goedkeuring gaan we aan de slag met het script en draaiboek. Zo weten we precies wat we gaan draaien.

We regelen alles en iedereen die nodig is om jouw videoproductie te kunnen maken. En gaan vervolgens aan de slag met onze camera’s.

We maken de montage en zorgen dat alles er goed uit ziet en klinkt.

Delen

Je ontvangt de videoproductie in een door jouw gewenst formaat.

We helpen je graag bij het online plaatsen en delen van de video. Wij zijn namelijk ook trots op onze videoproducties en laten ze graag aan de wereld zien.

Indien gewenst werken we samen met marketeers en webdesigners om ervoor te zorgen dat jouw video zijn maximale impact en doel bereikt.

Laten we aan de slag gaan

Nu je weet hoe onze werkwijze is zijn wij ook erg benieuwd hoe het er bij jou aan toe gaat. We komen daarom graag langs om kennis te maken met jou, je bedrijf of organisatie. Geheel vrijblijvend uiteraard. Graag tot snel.

Laat ons jouw verhaal vertellen