Creatieve en enthousiaste filmmakers

Wij zijn een videoproductie en videomarketing bureau dat zich al ruim 10 jaar bezig houdt met het vertalen van verhalen uit het bedrijfsleven naar inspirerende en doeltreffende video’s.

Onze focus is om jouw doelgroep te raken met jouw verhaal en ze het juiste gevoel te geven passend bij jouw bedrijf, organisatie, product of dienst.

Enthousiaste filmmakers

We zijn gek op het vertellen van verhalen in bewegende beelden

Film apparatuur

We beschikken over professionele film, geluids en licht apparatuur

Altijd op maat

We passen ons team aan op jouw behoefte. Nooit meer mensen op de filmset dan nodig

Tevredenheid

We leveren jouw product naar je volle tevredenheid af

10 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring helpt ons in ons vak

Ondersteuning

Ook na het leveren van de video’s bieden wij ondersteuning aan

Ons verhaal

Ons verhaal begint halverwege 2009. Sebastiaan was werkzaam als filmmaker bij TROI Studio in Amsterdam toen hij de vraag kreeg om 2 jongens te gaan volgen op hun reis van Londen naar Ulaan Baatar in Mongolië. Hun plan was dit te doen op zelfgemaakte biodiesel van vloeibaar frituurvet (VIDEO). Het idee hier een documentaire van te maken sprak Sebastiaan enorm aan en in januari 2010 is hij gestopt met zijn baan en is Mondha Media gestart. Het project viel echter na 2 weken met de auto onderweg te zijn in duigen. Aangezien Sebastiaan film apparatuur en een montage pc had aangeschaft besloot hij te gaan freelancen als filmmaker.

Van 2010 tot 2017 is Sebastiaan vooral actief geweest als freelancer. In deze periode heeft hij veel geleerd over de wensen van bedrijven op gebied van video. In 2018 besloot hij te stoppen als freelancer en te starten als videoproducent. Zo kan hij zijn creativiteit volledig inzetten en bedrijven op de juiste manier helpen. Inmiddels is Mondha Media gegroeid tot een specialist op het gebied van videoproducties en werken we samen met een vast team professionals.

Samenwerken en co-creatie

Elke videoproductie is uniek, daarom werken wij regelmatig samen met een vast team creatievelingen passend bij elke opdracht. Zo kunnen we snel schakelen tussen producties van diverse groottes en houden we ook de kosten eerlijk. Nooit meer mensen op de filmset aanwezig dan nodig.

En jij? Jij hebt een vast contactpersoon waar je altijd bij terecht kan voor nieuwe ideeën, aanpassingen en vragen over de videoproductie.

Laat ons jouw verhaal vertellen