Creatief en gepassioneerde filmmakers

Wij zijn een videoproductie en videomarketing bureau dat zich al ruim 10 jaar bezig houdt met het vertalen van verhalen uit het bedrijfsleven naar inspirerende en doeltreffende videoproducties.

Onze focus is om jouw doelgroep te raken met jouw verhaal en ze het juiste gevoel te geven passend bij jouw bedrijf, organisatie, product of dienst.

Samenwerken en co-creatie

Goede films maken doe je samen. Samen met jou, de opdrachtgever die zijn of haar verhaal wil vertellen, je personeel en/of klanten. We vinden het leuk als je bij de opnames bent en leggen je graag alles uit wat we doen en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Wij kunnen ook geheel zelfstandig de juiste verhalen vastleggen en houden je dan graag via telefoon of mail op de hoogte.

We werken ook samen met de juiste creatievelingen passend bij de grootte van de videoproductie. Zo blijven we flexibel en kunnen we snel schakelen tussen producties van diverse groottes terwijl we de kosten eerlijk houden. Nooit meer mensen op de filmset aanwezig dan nodig.

Enthousiaste filmmakers

We zijn gek op het vertellen van verhalen in bewegende beelden

Film apparatuur

We beschikken over professionele film, geluids en licht apparatuur

Altijd op maat

We passen ons team aan op jouw behoefte. Nooit meer mensen op de filmset dan nodig

Tevredenheid

We leveren jouw product naar je volle tevredenheid af

10 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring helpt ons in ons vak

Ondersteuning

Ook na het leveren van de video’s bieden wij ondersteuning aan

Sebastiaan aan het filmen in India 2011
(toen nog met haar)

Ons verhaal

Ons verhaal begint bij Sebastiaan (onze creative producer) halverwege 2009. Sebastiaan was werkzaam als allround creative bij TROI Studio in Amsterdam toen hij de vraag kreeg om 2 jongens te gaan volgen op hun reis van Londen naar Ulaan Baatar in Mongolië. Ze wilden dit doen op zelfgemaakte biodiesel van vloeibaar frituurvet (VIDEO).

Het idee hier een documentaire van te maken sprak Sebastiaan enorm aan en in januari 2010 is hij Mondha Media gestart.

Van 2010 tot 2017 is Sebastiaan actief geweest als freelance producent, regisseur, cameraman en editor. In deze periode heeft hij veel geleerd over de wensen van bedrijven en organisaties op gebied van videoproducties.

In 2018 besloot hij te stoppen als freelancer en zijn kennis en creativiteit in te zetten als videoproducent. En dit blijkt een goede stap te zijn. Inmiddels is Mondha Media gegroeid tot een professioneel videoproductie bedrijf en werken we samen met een vast team professionals, marketing en mediabureaus voor diverse bedrijven en organisaties.

Registreren Arctic Marathon op Spitsbergen

Laat ons jouw verhaal vertellen