Employer Branding

Wij weten dat elke organisatie waardevolle verhalen te vertellen heeft. Een deel van deze verhalen zijn perfect in te zetten om een onderscheidende positie te verkrijgen als werkgever. Met de voorkeurspositie wordt het gemakkelijker om een aantrekkelijke werkplek te creëren, nieuw personeel aan te trekken en natuurlijk je huidige medewerkers te behouden.

Ons doel met Employer branding films is ervoor te zorgen dat men jouw organisatie leuker vind dan de rest. We maken de arbeidsmarkt films daarom met en voor je medewerkers.

Wij doen dit al voor diverse merken waaronder Gemeente Utrecht en Olympia Uitzendbureau en gaan ook graag voor jouw organisatie aan de slag.

 

Hoe zorgen we nu dat jouw organisatie leuker is dan de rest?

Dat bereiken we door in alle films het gevoel van jouw organisatie over te brengen naar je doelgroep. De kern, de visie, van je organisatie maakt jouw merk namelijk uniek en onderscheidend.

We zetten bijvoorbeeld jouw tevreden medewerkers in om het juiste gevoel van jouw merk over te brengen. We laten ze in hun eigen woorden door middel van een interview authentieke verhalen vertellen waarin de diverse usp's van de functie aan bod komen. Zonder te doen alsof.

Daarnaast volgen we de medewerkers bij hun werkzaamheden zodat de kijker een goed beeld krijgt van de functie.

Bijkomend voordeel is dat de medewerkers ook in het zonnetje worden gezet met de filmproducties.

Ook kunnen we films maken over projecten, klanten aan het woord laten en nog veel meer films om jouw merk te versterken.

 

Gemeente Utrecht

Het programma wervengebied binnen de Gemeente Utrecht is op zoek naar diverse goede medewerkers. Samen met recruiter June Consultancy hebben we 5 films opgeleverd waarin de diverse vakgebieden naar voren komen.

 

Ook hebben we 10 kortere versies opgeleverd voor gebruik op social media.

Bekijk de films op werkenbijutrecht.nl/werven

Gemeente Zaanstad

Samen met Gemeente Zaanstad hebben we een instructiefilm geproduceerd. In de film laten we zien welke stappen men doorloopt wanneer je online solliciteert. En worden een aantal tips gegeven.

De film is te vinden op https://werkenbij.zaanstad.nl/

Royal Flora Holland

In opdracht van Olympia Uitzendbureau hebben we deze recruitment video geproduceerd.

De opdracht was een korte en duidelijke video te maken waarin de functie veilingmedewerker wordt belicht.

De video werdt gebruikt ter ondersteuning van de vacatures voor parttime veilingmedewerkers welke Olympia Uitzendbureau open heeft staan bij Royal Flora Holland. Helaas heeft Olympia de Royal Flora niet meer als klant en wordt de video ook niet meer gebruikt.

In deze video is geen gebruik gemaakt van grafische elementen of interview aangezien de video ter ondersteuning van de werkenbij pagina en vacature bedoeld is.