De kracht van kennis delen

Passie voor videomarketing

Onze blog is meer dan een verzameling artikelen; het is een bron van inspiratie en inzichten. Hier vind je waardevolle tips en trucs om jouw videomarketingstrategie naar een hoger niveau te tillen, bespreken we de nieuwste trends en technologieën in de industrie, en leggen we uit waarom bepaalde aspecten van visuele communicatie van cruciaal belang zijn voor je organisatie.

Mondha Media Mediatraining gemeente Amsterdam
Sebastiaan van Hamond

Wat is jouw onderscheidend vermogen?

In een vorige blog draaide het om de identiteit, het DNA, van je merk. Een andere belangrijke vraag om te beantwoorden is wat jouw bedrijf onderscheidend maakt? Want, weet jij eigenlijk waarom mensen je product kopen, je dienst afnemen of met je samenwerken? Wat zijn je USP’s?

Onze beeldverhalen

Video strategie. Heb je dat nodig?

Een strategie klinkt misschien wat ingewikkeld. Gelukkig valt dit reuze mee. Een goede video strategie zorgt er juist voor dat we veel effectiever te werk gaan. Een goede strategie begint met het stellen van de juiste vragen. Waarom de strategie een must is, leggen we je graag uit in dit artikel.

Uniper hybrid battery corporate video employer branding

Interne Communicatie met Video

Er zijn diverse onderzoeken waaruit blijkt dat mensen liever een video bekijken dan een tekst, email of webartikel lezen. Hoe jonger de persoon hoe meer interesse in video.

1
2

Videoproductie Gouda

Videocontent die de boodschap perfect overbrengt bij de doelgroep

Waar wij als makers van videoproducties in Gouda werkelijk benieuwd naar zijn? Naar jullie verhaal! Voor ons draait alles om het bereiken van de jullie doelgroep met creatieve, treffende en effectieve videoproducties.  Impactvolle videoproducties die écht resoneren. 

Goede videoproducties hebben iets magisch. We kunnen het daarbij natuurlijk hebben over de uitdrukking: ‘beeld zegt meer dan 1000 woorden’, maar dat vinden we toch een beetje een stuk getreden pad. En als we ergens niet van zijn bij Mondha Media, dan is het wel van meer van hetzelfde. Want het produceren van een videocontent is elke keer weer een unieke kans om een prachtig merkverhaal onder de aandacht te brengen. Of een instructievideo, presentatievideo, wervingsvideo… de mogelijkheden zijn divers. 

  • Videomarketing
  • Bedrijfsvideo’s
  • Animatie
  • Bedrijfsvideo’s
  • Bedrijfsfilms
  • Werving Video's
  • Instructiefilms
  • Testimonial video’s

Zijn jullie startups, een ervaren midden- en kleinbedrijf of een maatschappelijke organisatie in Gouda, en willen jullie ‘de wereld’ op de hoogte stellen van jullie boodschap met een klinkende videoproductie? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking met ons, en onze mogelijkheden. 

Onderscheidende videoproducties dankzij onze 3D-aanpak

Onze kenmerkende 3D-strategie: ‘Denken, Draaien, Delen’, staat centraal in ons productieproces. Waarom deze aanpak? We zouden geen goede bedrijfsvideo’s maken wanneer we niet tot in de diepte met jullie meedenken over de beste strategie. Wat is de boodschap en waarom? En bij wie moet die boodschap terechtkomen?  Wat maakt jullie tot een geweldig bedrijf? Kortom: wat is jullie unieke verhaal? Dit is informatie waar onze creativiteit overuren op maakt en als basis dient voor het script. Wanneer dit staat kunnen we de draaidagen gaan inplannen. Uiteraard denken we ook na over hoe we al die prachtige videocontent het best onder de aandacht brengen: het delen. Dit is een win-win strategie die zorgt voor effectiviteit en resultaat.

Mondha Media videoproductie Gouda

Mondha Media bestaat uit een groep gepassioneerde filmmakers. Al deze video-contentmakers delen één gezamenlijke visie: ‘Doe nooit klakkeloos wat je gevraagd wordt!’ Bij elke opdracht streven we ernaar om verder te gaan dan standaardoplossingen. We zijn er namelijk van overtuigd dat ‘eenheidsworst’ net zomin past bij onze opdrachtgevers als bij onszelf. 

Met Mondha Media kies je voor een team creatieve video-experts. Bij het realiseren van jullie videoproductie in Gouda hanteren we een breed perspectief. We kijken niet alleen door onze eigen lens, maar ook door die van jullie en jullie publiek. Zo leveren we een videoproductie die raakt, inspireert en aanzet tot actie.

Zijn jullie als bedrijf of organisatie in Goud op zoek naar makers van videoproducties die wél aanslaan bij de doelgroep? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek dat inspireert.

Brede focus op video-content

ideomarketing, video-content, videoproducties…ze gaan verder dan enkel het produceren en uitbrengen van films, reels of clips. In het huidige digitale tijdperk is de strategische benadering van videoproductie erg breed. In onze aanpak voor jullie videoproject in Gouda passen we, waar gewenst, ook andere beeldtechnieken toe. Zoals fotografie, animatie en andere contentvormen die de impact van de videoproductie verhogen.

Even belangrijk als technische vakkennis is onze aandacht voor wat jullie verhaal of boodschap uniek maakt. Zo ontstaat een benadering waarbij we denken vanuit een betrokken en creatief perspectief. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot authentieke storytelling en treffende videoproducties die resoneren, inspireren en overtuigen.

FAQ videomarketing en videoproducties

We willen een videoproductie in Gouda laten maken. Wat maakt Mondha Media anders?

Ons doel is het creëren van videoproducties die de juiste boodschap overbrengen bij de juiste doelgroep. We gaan verder dan enkel uitvoeren wat ons gevraagd wordt, omdat we niet geloven in een aanpak van louter instemming. Buiten heel veel technische vakkennis en gevoel voor sfeer en beeld, ligt onze kracht in creativiteit, inlevingsvermogen, kritische vragen stellen en gericht advies geven. Met alle verzamelde inzichten ontwikkelen we een pakkend script dat jullie kernboodschap treffend weergeeft. Ongeacht of het nu om een bedrijfsvideo, een recruitment-video, een presentatie, reel of portret gaat. De vorm kan variëren, maar ons doel blijft gelijk: met de perfecte videoproductie versterken jullie succes. Bekijk voor voorbeelden onze referentiepagina of klik door naar de Mondha Media YouTube pagina

We zoeken filmmakers voor een bedrijfsfilm videoproductie in Gouda, maar zijn blanco over het script. Kunnen jullie helpen?  

Uiteraard! Voor bedrijfsvideo’s en alle andere videoproducties, gaan we in nauwe samenwerking met jullie aan de slag. Volgens onze 3D-formule: Denken, Draaien, Delen gaan we aan de slag om de essentie van jullie merk, onderneming of boodschap krachtig samen te vatten. Samen met een dosis creatieve ideeën hoe we dit beeldend kunnen maken, ontstaat een script. Dit vormt de basis van een videoproductie die de boodschap, jullie verhaal en/of de merkidentiteit perfect weergeeft. 

Hoe garanderen jullie dat onze video eruit springt en gaat opvallen bij de doelgroep?

Wij richten ons op innovatieve storytelling en creatieve aanpakken die verder reiken dan conventionele video's. Met een mix van diverse technieken en vernieuwende invalshoeken verzekeren we dat jullie video opvalt en opvalt bij de juiste doelgroep.

We werken bij voorkeur samen met regionale partners. Maakt dit jullie geschikt voor een videoproductie in Gouda?

Mondha Media is een Rotterdams bedrijf, in 2010 opgericht door Sebastiaan van Hamond. We zijn nog altijd gevestigd in deze plaats en werken van daaruit door heel Zuid-Holland, waaronder in Gouda. Voor videoproducties in Gouda, en de overige plaatsen waar we actief zijn, werken we samen met bij voorkeur lokale zzp’ers die zich bij Mondha Media hebben aangesloten. Al onze partners delen dezelfde visie en werkwijze als Sebastiaan. Ook is Sebastiaan zelf in grote mate betrokken bij producties. 

Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp