De kracht van kennis delen

Passie voor videomarketing

Onze blog is meer dan een verzameling artikelen; het is een bron van inspiratie en inzichten. Hier vind je waardevolle tips en trucs om jouw videomarketingstrategie naar een hoger niveau te tillen, bespreken we de nieuwste trends en technologieën in de industrie, en leggen we uit waarom bepaalde aspecten van visuele communicatie van cruciaal belang zijn voor je organisatie.

Mondha Media Mediatraining gemeente Amsterdam
Sebastiaan van Hamond

Wat is jouw onderscheidend vermogen?

In een vorige blog draaide het om de identiteit, het DNA, van je merk. Een andere belangrijke vraag om te beantwoorden is wat jouw bedrijf onderscheidend maakt? Want, weet jij eigenlijk waarom mensen je product kopen, je dienst afnemen of met je samenwerken? Wat zijn je USP’s?

Onze beeldverhalen

Video strategie. Heb je dat nodig?

Een strategie klinkt misschien wat ingewikkeld. Gelukkig valt dit reuze mee. Een goede video strategie zorgt er juist voor dat we veel effectiever te werk gaan. Een goede strategie begint met het stellen van de juiste vragen. Waarom de strategie een must is, leggen we je graag uit in dit artikel.

Uniper hybrid battery corporate video employer branding

Interne Communicatie met Video

Er zijn diverse onderzoeken waaruit blijkt dat mensen liever een video bekijken dan een tekst, email of webartikel lezen. Hoe jonger de persoon hoe meer interesse in video.

1
2
Mondha Media Wervingsvideo gemeente Leusden Videoproductie 001

Boek een Discovery call

Calendly

Stuur een app

Whatsapp