bekijk eerst 2 voorbeelden van een bedrijfsfilm

de kracht van een bedrijfsfilm

professionele uitstraling

Het online gebruik van beelden en video neemt alsmaar toe. Toch is het belangrijk niet zomaar wat te filmen en online in te zetten zonder plan. Als professioneel bedrijf wil je tenslotte ook professioneel overkomen bij degene die je wilt aanspreken met de film. Een goede bedrijfsfilm blijft een aantal jaren actueel en is een goede investering, mits op de juiste manier aangepakt. Bedrijfsfilms die wij produceren zijn een investering van gemiddeld €3.500,- (onze offerte kan dus zowel hoger als lager uitvallen voor jouw specifieke wensen).

heldere werkwijze

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking en brainstorm sessie waarin we graag van je horen wat het bedrijf doet, wat de visie van je bedrijf is en als het mogelijk is nemen we graag een kijkje binnen het bedrijf. We kijken samen welke doelen en doelgroep je wilt bereiken en hoe we deze gaan bereiken. Ook luisteren we naar de boodschap, het verhaal dat je wilt vertellen. Of we gaan juist op zoek naar de verhalen. Vervolgens komen wij vrijblijvend met een creatief voorstel passend bij jouw wensen. Lees meer over onze 3D werkwijze.

maatwerk

Alles wat wij doen is helemaal op maat gemaakt voor jouw merk en doelen. Voor de meeste opdrachtgevers verzorgen we de videoproductie van A tot Z. Weet je al helemaal wat je nodig hebt of heb je zelf al een script in gedachten? Dan kunnen we er direct mee aan de slag en vertalen we deze naar een filmproductie. In alle gevallen zorgt onze werkwijze dat het verhaal, de beelden en de emotie naadloos aansluiten bij jouw merk identiteit en dus jouw specifieke doelgroep activeert.

vertel verhalen op de juiste manier

Mondha Media helpt al meer dan 10 jaar bedrijven hun eigen unieke verhalen op een aantrekkelijke manier te vertellen met beeldverhalen. Onze beeldverhalen combineren storytelling, professionele beelden, emotie en videomarketing tot effectieve films die perfect passen in jouw customer journey, salesfunnel, op je site en social media.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? We vertellen je graag alle mogelijkheden.

Of lees verder voor onze tips en veelgestelde vragen.

Neem contact op »

 

 

 

bekijk 2 andere voorbeelden van bedrijfsfilms

onze klanten

We werken samen met diverse (marketing) professionals en MKB bedrijven.

 Mondha Media investeert in hun eigen ontwikkeling en dat maakt zelfs na tien jaar samenwerken nog steeds interessant.
Sterke kant is ook het grote netwerk en ze kunnen daardoor welke klus dan ook aan. 

– Robbie Mol, Troi Studio

 De film van onze kleinschalige woonvorm De Waterpoort is naar volle tevredenheid opgeleverd en is exact wat ik graag wilde. De samenwerking verliep zeer constructief. 

– Zorgpartners Midden Holland

 Van een vage opdracht, wist Mondha Media snel een mooi resultaat neer te zetten. Erg professioneel in de samenwerking en heldere communicatie. 

– Rapid Circle

belangrijke punten voor het maken van een resultaatgerichte bedrijfsfilm

lengte van de film

Een bedrijfsfilm is over het algemeen wat langer dan social video's (die zijn vaak korter dan 1 minuut). Wij richten ons bij het maken van een bedrijfsvideo op een lengte tussen de 2 en 3 minuten. Komen we er in ons gesprek achter dat er veel meer te vertellen is? Dan raden we aan te kijken naar meerdere films om bijvoorbeeld verschillende bedrijfstakken te belichten. Met eventueel een compilatie film die alles aanstipt. Ook denken we graag mee over het inzetten van korte social clips die we met het filmmateriaal van de bedrijfsfilm kunnen maken om de effectiviteit van de filmproductie te vergroten.

wat heb je te bieden?

Bij bedrijfsfilms is het belangrijk goed te denken vanuit de wens of vraag van jouw ideale klant. Wat zouden ze graag van jouw bedrijf willen weten? Welk probleem los je voor ze op? Wat hebben ze aan jouw producten of diensten? Wanneer je dit helder en eerlijk verteld zal de kijker eerder geneigd zijn zaken met je bedrijf te doen.

sales sales sales

Zorg er voor dat je niet teveel een standaard sales praatje houdt. Hier prikt de kijker snel doorheen en haakt af. Vertel het verhaal van je bedrijf door dicht bij de kern, de missie, te blijven. Door dit goed te doen creëer je vertrouwen.

emotie

Een bedrijfsfilm wordt nog krachtiger als het de juiste emoties bij de kijker opwekt. Met storytelling zorgen we dat we de kijker ontroeren of laten lachen. Dit doen we vaak door echte mensen aan het woord te laten of een professionle voice-over die de juiste toon zet.

professioneel

Als bedrijf wil je natuurlijk professioneel over komen bij de doelgroep. Zorg er dus voor dat de bedrijfsvideo professioneel eruit ziet (en laat dat toevallig ons vakgebied zijn). We zetten in alle gevallen de beste mensen en apparatuur in om jouw film te maken.

call to action

De call to action (CTA) is onmisbaar bij de bedrijfsfilm. We maken de film namelijk met een duidelijk doel voor ogen en de call to action zorgt dat de kijker de gewenste actie uitvoert. Bijvoorbeeld doorklikken naar je website, abonneren op een nieuwsbrief of de telefoon pakt. Door dit op de juiste manier te doen krijg je dus meer leads via de bedrijfsfilm.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Dan gaan we graag met je in gesprek, zodat ook jouw bedrijf kan profiteren van een resultaatgerichte bedrijfsfilm.

 

Neem contact op »

 

 

veelgestelde vragen

wat kost een filmproductie?

Wij zeggen liever: wat moet een filmproductie opleveren. Aangezien we altijd maatwerk leveren is een vaste prijs noemen lastig. Om je toch een idee te geven: de investering voor een bedrijfsfilm ligt tussen de €2.500,- en €8.500,-. Nogmaals, het is maatwerk, dus pak niet zelf je rekenmachine en vraag het ons gewoon.

welke apparatuur gebruiken jullie?

We beschikken over een hoop eigen apparatuur. We zullen hier niet alles opsommen. De basis bestaat uit Sony filmcamera’s die allen zowel in HD als 4K kunnen opnemen. En de nodige randapparatuur als slider, gimbal, lampen en meer.

maken jullie drone opnames?

Jazeker. Wij beschikken over een A1, A2 en A3 vliegbewijs. We checken altijd wel of we op de locatie legaal mogen vliegen. Mogen wij dit zelf niet, dan huren we onze collega's in die de extra bevoegdheden hebben.

kan ik een voice over laten inspreken?

We beschikken over een divers aanbod van voice overs. We zullen je niet onze hele collectie laten horen. Wij kiezen de 3 stemmen welke we het meest geschikt vinden en daaruit maak jij de keuze. Een voice over kan ook in andere talen dan Nederlands. We hebben inmiddels al ervaring in het Engels, Frans en Duits.

hoe groot is de filmcrew?

Dit is volledig afhankelijk van de filmproductie. Wij zorgen altijd dat we de beste kwaliteit opnames maken passend bij de opdracht. Dit kan soms met 1 cameraman. En soms hebben we een team nodig van lichtmensen, assistenten of meerdere cameramensen. Je zult ons het vaakst met 2 personen zien filmen: regisseur en cameraman.

wat zijn de reiskosten?

Wij maken vooraf altijd een schatting van de reiskosten en verwerken deze in de totaalprijs die we offreren. Moeten we toch een extra ritje maken, geen probleem. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Gaan we gezellig filmen in het buitenland? Dan berekenen we de reis- en verblijfkosten wel los.

wanneer is de film klaar?

We vinden het zelf prettig om zo snel mogelijk na de opnames te monteren. Dan hebben we alles nog vers in het geheugen. Toch houden we voor het gemak een oplevertijd van 2 weken aan. Is de film sneller nodig? Dat kan natuurlijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

hoe worden de films aangeleverd?

De films worden standaard aangeleverd in een digitaal mp4 bestand. Dit bestandsformaat is geschikt voor de meeste social media, Youtube en websites. Een ander formaat nodig? Dat kan natuurlijk.

moet ik de films zelf online zetten?

Vaak leveren we films af die onze klanten zelf online plaatsen of laten plaatsen door hun marketing of social medi afdeling. Heb je geen idee hoe het werkt of wil je graag dat we ook zorgen voor jouw social media marketing? We helpen je graag. Vraag het ons.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Dan gaan we graag met je in gesprek, zodat ook jouw bedrijf kan profiteren van een resultaatgerichte bedrijfsfilm.

 

Neem contact op »